uvařila 9. 4. 2017 16:40
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 4. 2017 16:40
vejce, cukr krupice, voda, olej, prášek do pečiva, mouka polohrubá, kakao, ořechy mleté, mléko, mouka polohrubá, tuk, cukr vanilkový, máslo, cukr moučkový, rum, marmeláda rybízová, cukr moučkový, mléko sušené polotučné, med tekutý, voda, olej, tresť mandlová sladká, potravinářské barvivo
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé
Zlepšováky vánoční rybí polévky: Žemlové knedlíčky, staročeská zavářka z mlíčí nebo trocha fenyklu? Vyberte si sami
Holka u plotny radí: Jak na třený biskupský chlebíček podle Marie-Janků Sandtnerové? Recept z roku 1936 nezklame