Filety s koprovým přelivem
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 3 520 kJ / 841 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,97 g |
Tuky | 42,31 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 427 mg |
Sodík | 428 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 16,83 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 3 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 1 hodinou
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 2 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 3 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 4 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 5 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 5 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
Bojíte se flambovat? Čím a jak flambovat, aby to bylo bezpečné a vše se podařilo a chutnalo
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: treska s koprovym přelivem pstruh s koprovým přelivem losos s koprovým přelivem
Suroviny: filet z tresky, sůl, pepř bílý, šťáva citronová, kopr, máslo, máslo, mouka hladká, kopr, sůl, mléko plnotučné, kůra citronová, šťáva citronová, cukr krupice
Filety s koprovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ygGV
0 názorů