Fazolkový salát s cizrnou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 070 kJ / 1 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,87 g |
Tuky | 80,82 g |
Vláknina | 112,14 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,97 g |
Sacharidy | 100,03 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Namiesto bryndze môžeme použiť aj kozí syr alebo balkánsky syr.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 9. 2021 18:26
Maruška, namiesto bryndze môžeš dať kľudne kozí syr ako píšeš, alebo aj balkánsky. Dopíšem to do poznámky. Díky za tip.
5. 9. 2021 17:23
5. 9. 2021 11:12
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Osvěžující poháry s mraženými borůvkami
Přidáno před 1 hodinou
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 6 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 7 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 9 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vepřové maso na paprikách
Moanka uvařila před 16 minutami
Obalená hlíva ústřičná
LILFakt uvařila před 17 minutami
Výborný rychlý makovec
Hanina65 uvařil před 22 minutami
Krájené hranaté "koláče" z plechu
Beruna uvařila před 50 minutami
Rebarborový koláč
honejsbubu uvařila před 2 hodinami
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 2 hodinami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 3 hodinami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
V Praze si můžete sami natočit „zmrzku“. Nás vyšel plný kelímek zhruba na dvě stovky a takhle to probíhalo
Fermentované nebo kvašené nápoje jsou velmi osvěžující a snadno je zvládneme vyrobit doma z ovoce nebo zeleniny
Další recepty
Suroviny: fazolky zelené, cizrna, řepa červená listy, cibule, brynza, česnek, olej, olej olivový, šťáva citronová, pažitka, pepř, sůl
Fazolkový salát s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nLBD
3 názory