Kuchařka majtinka4ever
- Poznámka
- Netajím se tím, že recepty našich babiček byly a budou nejlepší. Mám ráda vaření a pečení všeho druhu, pěstuji, zavařuji a skladuji. Potrpím si tedy na kvalitu, supermarketové šizené produkty nepodporuji. Raději malého farmáře z okolí, nebo co nejvíc z ověřeného. Jinak mám ráda i všechny druhy jídel z cizích krajin, čerpám i ze zahraničních portálů díky znalostem pěti cizích jazyků. Francouzská, Italská, Španělská a Středomořská kuchyně jsou mým koníčkem, nebojím se experimentovat. :)
- Datum registrace
- 4. 7. 2021
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 12 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 23 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno 9. 5. 2024 08:30
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přečtěte si Zobrazit více
Marinovaná smažená krůtí játra s třepanými brambory: Křehkost a jemnost jim dodá kefírová marináda a a netradiční trojobal
Mini karbanátky frikadely jsou nejlepší z vepřového a hovězího masa. Pikantní chuť dodá hořčice, muškátový oříšek je krásně ovoní
Aby vaše bábovka měla formu aneb Velký průvodce materiálů: Využijete spíš silikon, teflon nebo keramiku?