Plněné řízky v alobalu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 829 kJ / 676 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,76 g |
Tuky | 36,02 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 28 mg |
Sodík | 671 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 72,64 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 12. 2009 22:25
Už podle fotky to vypadá báječně, mám na to chuť, takže to ihned dávám do oblíbených a co nejdříve zkusím.
2. 4. 2009 18:22
Nemusíte dělat kapsu - stačí masíčko naklepané-je jedno jaké - vepřové, kuřecí - potom jen natřete např. hořčici, pokladu cibulí,dám kousek uzeniny - salám,špekáček sýr cihla kousky (pokud není dám měkký sýr - snažím se rozetřít), a znovu dávám , jak se říká , co dům dal-já někdy i kyselé zelí , houby, jak říkám, co máme náhodou hned v lednici,zabalím a dám do trouby na plech - já dělám 4 balíčky (jeden z toho musí být dietní), jinak normální tj. se slaninou atd. Na plech nedávám vodu nic, jen ty "pytlíky" a nechám to na 180 stupňů cca 40 min., už nekontroluji, jen vytahuju k obědu a zatím to funguje už 20 let u nás.
2. 4. 2009 14:44
A mäso pečené v alobale je vždy úžasne šťavnaté a mäkké.
2. 4. 2009 14:43
Musím len potvrdiť,je to výborné Ja som namiesto uhorie dala zaváranú kapiu,aby to na reze vyzeralo farebnejšie.Naozaj,tá kombinácia jablka,slaniny,cibule a sladko-kyslej uhorky alebo kapie je super.Dávam bodík
3. 3. 2009 21:00
šoupla jsem to hned do oblíbených.
3. 3. 2009 19:36
vies co ...stavy aj bez vytekania tam bolo vela....ale vies co, ak mas keramicky noz, tak sa ti podari ten otvor vyrezat. ja som mala akurat tu prvu kapsu taku akuratnu. neviem na ako si krajas maso na rezne, ale predpokladam, ze ich vyklepavas, tak ich nekrajas na uplne tenko...ja som tie ostatne mala tak normalne...no mozno o polcentaku hrubsie ako obycajne. dos mi pomohlo ze som sa rozhodla to narezat zvrchu a nie zboku...takze som to pchala do hlbky a nie do sirky. no a uhorky som mala koktejlove...to su tie malicke a tenucke. no skus to...pretoze to jedlo je bozie.
3. 3. 2009 19:26
vybusna, vypada to fakt úžsně, hned bych do toho šla Jenže!!! Já mám všechno maso už nakrájené v mrazáku a nevím, jestli bych tam vytvořila kapsu. Možná, že by to šlo jen zabalit-přeložit jedu půlku druhou půlkou a spojit? Asi by z toho vytekla ta šťáva víc do toho alobalu, že? Ale, vlastně by to nemuselo být na škodu.
3. 3. 2009 18:52
jednym slovom vynikajuce a este raz vynikajuce. kapsy som robila z vykosteneho kare. a slaninu som mala len prerastanu a pokrajanu na kocky, takze preto vyzeraju hotove, akokeby boli *strapate* vonkoncom som netusila ako budu chutit jablka v kombinacii s teplou uhorkou, ale funguje to a nebojte sa toho...ja som tak vo vseobecnosti zistila, ze jablka mi v kombinacii s masom pridu take mdle, takze ta uhorka to tam pekne ozivila. jedina chybicka...mesiaciky jablk, ktore som vkladala uz len do alobalu som neosupala a supka , ako keby stvrdla...no poucila som sa.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 7 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 7 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 1 hodinou
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 2 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 2 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 2 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 3 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 5 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 6 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět rychlých večeří na všední dny: Pikantní těstoviny s fetou, smažené tousty plněné sýrem nebo rychlé kuře s omáčkou
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Další recepty
Tématické fráze: smažené plněné řízky vepřové plněné vepřové řízky plneny rizek vepřové maso v alobalu vepřová kýta v alobalu přírodní řízek z vepřového masa veprove plnene rizky kuřecí kapsa v alobalu řízky z vepřové kýty veprove rizky v troube plněné řízky vepřová kýta trouba vepřový přírodní řízek v alobalu maso v alobale recepty kureci rizek v alobalu plněné vepřové řízky,recept+obrázek maso v alobale plněne řizky recept vepřove recepty vepřové řízky z kýty vepřové maso v alobale plněné řízky-recept
Suroviny: kýta vepřová, jablko, slanina, okurky sterilované, sůl, kmín celý, cibule, hořčice
Plněné řízky v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Y
8 názorů