Bramborové gnocchi s rajskou omáčkou
Gnocchi jsou drobné knedlíčky původem z Itálie. Jejich základem bývají ricotta, mouka nebo brambory. Mohou mít tvar obláčků, oválný, diskovitý anebo i mušlovitý a jsou velké tak akorát na sousto. Vychutnejte si je třeba s rajskou omáčkou.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 888 kJ / 1 646 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,51 g |
Tuky | 56,96 g |
Vláknina | 26,58 g |
Cholesterol | 353 mg |
Sodík | 798 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 218,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Bramborová kuchařka
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 1. 2017 10:04
5. 9. 2014 09:15
23. 4. 2012 10:19
31. 1. 2012 19:49
16. 1. 2012 18:00
27. 9. 2011 13:14
10. 9. 2010 23:38
22. 4. 2010 11:24
21. 4. 2010 20:51
21. 4. 2010 17:51
21. 4. 2010 17:27
21. 4. 2010 17:10
Hani - vím, že tohle není rajská klasika, tak to možná zkusím.
21. 4. 2010 16:49
Papričko, tohle není klasická rajská, je to hrozně jednoduchý, všechno uvaříš, přecedíš a je to
21. 4. 2010 16:43
21. 4. 2010 16:39
Hani -
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 1 hodinou
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 1 hodinou
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 15 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
Přidáno před 17 hodinami
Brokolice zapečená na CRISP
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Moravanské kuřecí nudličky
Marylka uvařila před 21 minutami
Vepřové maso v mrkvi
misak2 uvařila před 1 hodinou
Jemně perlivá bezinková limonáda
Bretik uvařila před 11 hodinami
Kynuté knedlíky se sladkou náplní
bohdana uvařila před 11 hodinami
Smažená niva se slaninou a listovým špenátem
Hanes uvařila před 11 hodinami
Křupavá kuřecí stehýnka s bramborem z remosky
likan1985.lj uvařila před 11 hodinami
Karbanátky
Kubovat@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Sloní žrádlo 3
SimonaTr uvařil před 11 hodinami
Dýňové knedlíčky
HankaSz uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit gnocchi. Bramborové italské nočky jsou jemné, chutné a rychle uvařené. Poradíme nejlepší recepty
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Další recepty
Tématické fráze: bramborové noky s omáčkou bramborové gnochi gnocchi s omáčkou gnocchi s rajčatovou omáčkou omáčka na gnocchi cnochi bramborove noky s rajcatovou omackou noky s rajskou omáčkou bramborové noky gnocchi bramboráky s omáčkou noky s rajčatovou omáčkou gnocchi recept rajska omacka s noky bramborové gnochi recept noky s rajskou bramborové noky na sladko gnoči s rajčatovou omačkou bramborové noky polotovar bramborove noky s rajskou bramborove noky
Suroviny: protlak rajčatový, vývar masový, cibule, česnek, cukr, bobkový list, sušená bazalka, pepř mletý, sůl, brambory, mouka hrubá, máslo, parmazán, vejce, ořech muškátový, tuk rostlinný
Bramborové gnocchi s rajskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RlNq
16 názorů