20 receptů na rizoto: Pokrmy z rýže na mnoho způsobů jsou snadné na přípravu
Rizoto je tradiční italský pokrm z oblasti východního Piemontu, jehož základ tvoří kulatozrnná rýže, máslo, bílé víno, cibule a koření. Rýže se osmaží na olivovém oleji, zalije vývarem a vínem a vaří až do krémové konzistence.
Pro většinu lidí znamená rizoto jídlo z rýže, ale postup jeho přípravy není pokaždé podle italského receptu. Rýže jen tvoří základ celého pokrmu, do kterého se přidá vše, co ho ochutí a co máme rádi, i když se pak pravému rizotu vůbec nepodobá.
Mohlo by vás zajímat
Recepty ve výběru
- Čínské rizoto
- Paella
- Rizoto s gyrosem
- Kroupové "rizoto"
- Zapečené houbové rizoto
- Rizoto s lososem
- Rizoto s uzeninou
- Zeleninové rizoto
- Srbské rizoto
- Rizoto po mém
- Rizoto z vepřové konzervy
- Rizoto z trouby dle mého
- Špenátové rizoto s krevetami
- Zdravé bulgurové rizoto
- Krémové cuketové rizoto
- Risotto s červenou řepou
- Rizoto z kuřecích jater
- Dýňové rizoto pro nejmenší
- Rýžové rizoto s mletým masem
- Risotto Zafferano (šafránové rizoto)
1/20
1/20
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 1 hodinou
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 7 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Milánské rizoto: Krémová delikatesa s vůní drahého koření. Jak se správně připravuje?
Komentáře