Milouškovy oblíbené broskvové řezy
Vynikající broskvové řezy z piškotového těsta, které jsou vláčné a šťavnaté. Vychlazené jsou osvěžujícím moučníkem v létě, v zimě zase jako řezy ke kávě a pro návštěvu. Nejlepší jsou na druhý den, kdy se chutě propojí.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 16 631 kJ / 3 975 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,63 g |
Tuky | 145,36 g |
Vláknina | 7,90 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 463 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 599,10 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 7. 2017 18:32
16. 5. 2015 11:16
19. 1. 2014 23:05
15. 1. 2014 16:06
Díky za super recept
14. 9. 2012 22:45
14. 9. 2012 11:18
19. 7. 2012 11:41
18. 7. 2012 16:39
15. 5. 2011 15:03
7. 3. 2011 12:36
6. 3. 2011 20:17
28. 1. 2011 19:02
28. 1. 2011 15:03
10. 10. 2010 10:15
18. 5. 2010 20:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 56 sekundami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 7 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 30 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 45 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jak připravit nadýchaný piškotový korpus. Rady nejen pro začátečníky
Další recepty
Tématické fráze: broskvove rezy broskvové řezy se zakysanou smetanou broskvové řezy s krémem oblíbené moučníky broskvové řezy se šlehačkou broskvový řez řezy s broskvemi broskvové řezy s pudinkem broskvové řezy s tvarohem broskvové řezy na plech broskvové řezy recept broskové řezy řezy lada miloušovi řezy řezy z broskvového kompotu broskvové řezy ze zakysanou smetanou broskvové řezy s želatinou broskvové řezy zakysená šlehačka řezy broskvové řezy na plech s broskvemi
Suroviny: mouka hladká, vejce, cukr, prášek do pečiva, voda, olej, kompot broskvový, šlehačka 33%, ztužovač šlehačky, cukr, smetana zakysaná, pudink vanilkový, šťáva kompotová, cukr, tuk, mouka
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0MX
27 názorů