Nejlepší čokoládový dort
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 49 784 kJ / 11 899 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,25 g |
Tuky | 176,78 g |
Vláknina | 22,60 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 1,23 g |
Sacharidy | 2 497,51 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tento dort jsem objevil na internetových stránkách "Apetit" a dvakrát jsem ho už s úspěchem upekl.
Suroviny by měly být kvalitní, aby byl výsledek co nejlepší a proto bych se nebránil investovat do třtinového cukru a kvalitní čokolády. Opravdu je lepší zvolit čokoládu s co nejvyšším obsahem kakaa (já jsem použil 86%), pak nebude vadit ani poměrně vysoká dávka cukru.
Dort je velmi hutný, sytý a je to opravdová kalorická bomba :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 1. 2011 20:58
7. 6. 2010 11:17
4. 6. 2010 23:56
4. 6. 2010 19:36
4. 6. 2010 19:00
4. 6. 2010 18:59
4. 6. 2010 18:45
4. 6. 2010 18:41
4. 6. 2010 18:39
4. 6. 2010 18:20
4. 6. 2010 18:17
4. 6. 2010 18:16
4. 6. 2010 17:29
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 10 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 27 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Fazolové brownies a jiné dobroty z fazolí: Chutnají úžasně a dají se připravit bez lepku
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: čokoládový dort recept kvalitní čokoládový dort apetit recept na čokoládový dort harlekýn cokoladovy dort od markety čokoládový dort recept nejlepší korpus na dort čokoládový korpus na dort recept cokoladove dorty recepty čokoládový dort apetit recepty na čokoládový dort apetit recepty jednoduchý čokoládový dort recepty na čokoladovy dorty čokoládové dorty harlekýn hutný čokoládový dort čokoladovi dort apetit čokoladovy dort apetit-nejlepsí čokoládový dort čokoládový dort jednoduchý čokoládový dort recepty
Suroviny: čokoláda tmavá, máslo, káva instantní, mouka hladká, prášek do pečiva, soda jedlá, cukr, cukr krupice, kakao holandské, vejce, podmáslí, čokoláda, čokoláda tmavá, smetana ke šlehání, cukr krupice
Nejlepší čokoládový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0xY
13 názorů