Sázavský buřtguláš
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 864 kJ / 924 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,97 g |
Tuky | 63,03 g |
Vláknina | 10,85 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 15,21 g |
Sacharidy | 42,06 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 1. 2012 14:33
magi, 1 polévková lžíce solamylu, 1 lžička glutasolu.
dochutiť a zahustiť sa dá jedlo aj inak
uvariť jednoduché-lacné-chutné jedlo, to je umenie vedieť vnímať chute.
dochutiť a zahustiť sa dá jedlo aj inak
uvariť jednoduché-lacné-chutné jedlo, to je umenie vedieť vnímať chute.
5. 12. 2010 20:26
25. 6. 2010 11:20
25. 6. 2010 10:07
...
25. 6. 2010 09:45
hezky sladěné...+3určitě bych si nabídla...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 8 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 14 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 37 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 53 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Sazenice rajčat zdarma a skoro bez práce? Poradíme, jak na to. Úspěch je zaručen
Černý bez v květu: Máme pro vás tipy, jak správně postupovat při jeho sběru
Další recepty
Tématické fráze: buřtguláš se zelím čím zahustit buřtguláš burtgulas buřtguláš s mrkví jak zahustit buřt guláš buřtguláš recept buřtguláš s lečem jak zahustit burtgulas cim dochutit burtgulas burt gulas zeli buřtguláš zelí buřtguláš s červeným zelím zahustit buřtguláš čím zahustit zelí vuřtgulaš jak zahustit vuřtguláš buřguláš se zelím výborný buřtguláš čím dochutit buřt guláš buřtguláš zelí
Suroviny: salám měkký, zelí červené, cibule, paprika čerstvá červená, masox, sádlo, sůl, pepř, kmín mletý, omáčka sojová, cukr, omáčka worcesterová, maggi, solamyl, glutasol
Sázavský buřtguláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZzGv
5 názorů