Dort k narozeninám
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 24 703 kJ / 5 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,78 g |
Tuky | 282,36 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 1,79 g |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 2,54 g |
Sacharidy | 715,77 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 2. 2013 22:33
Jenny:
V hrnci vařím vodu i s cukrem, dokud se nerozpustí Jinak mooc děkuju
V hrnci vařím vodu i s cukrem, dokud se nerozpustí Jinak mooc děkuju
20. 2. 2013 21:16
Péťo,opravdu jsem nadšená a jdu do toho.Je nenáročný a to se mi
líbí
Jsi šikulka
líbí
Jsi šikulka
7. 9. 2010 20:31
na začátečníka to není vůbec špatný,proto bodík
jen by mě zajímalo,jak popisuješ korpus,že se to svaří s cukrem...dám si vařící vodu a v ní mám rozmíchat cukr...???
dík za odpověď...
jen by mě zajímalo,jak popisuješ korpus,že se to svaří s cukrem...dám si vařící vodu a v ní mám rozmíchat cukr...???
dík za odpověď...
14. 8. 2010 12:23
Petulino, myslím, že je to přesně jak píšeš, také jsem jednou použila místo sušeného mléka smetanu a dopadla jsem úplně stejně, také se mi to rozteklo od té doby používám už jen to sušené mléko. Je sice dražší, ale nerozteče se
13. 8. 2010 19:18
Moc hezký dortík, jsi šikulda .
13. 8. 2010 19:17
Děkuji, tentokrát mi hmota také stékala ale myslím si , že to bylo tím, že jsem nahradila sušené mléko sušenou smetanou.Ale díky za rady.
13. 8. 2010 19:10
Petro, dortík máš hezký Já pro rovnou potahovou hmotu nanáším na korpus slabší vrstvu máslového krému, hladce dlouhým nožem zarovnám a poté nanáším potahovou hmotu. Poprvé jsem hmotu nanesla přímo na nerovný piškot a bylo to vidět a ještě mi hmota stékala +3
13. 8. 2010 18:49
Mnohokrát děkuji , i já jsem takový to začátečnický trdlo takže se to dá.
13. 8. 2010 17:25
Petro, nádherný dort!! Hledám něco jednoduchého i pro trdlo, jako jsem já a ten korpus se mi líbí. 4 vajíčka, to není ani nějaký obr a přitom vypadá úžasně. Veliký plus ode mne!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 6 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 9 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 37 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 43 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Další recepty
Tématické fráze: dorty k narozeninám dorty k narozeninám recept dort k narozeninám dort k narozeninam recept dorty k narozeninám recepty dort ke 40 narozeninám recept dorty k narozeninám jednoduchy dort k narozeninam dort k 40 narozeninam dorty k 18 narozeninám pečeme k narozeninám jednoduché dorty k narozeninám dort k narozeninám pro začátečníky recept na dort k narozeninám dort k 35 narozeninám dort ke 40. narozeninám nenarocny dort dorty k narozeninám 40 narozeninove dorty recepty dorty k narozeninám 35
Suroviny: vejce, cukr krystal, voda, mouka hladká, kypřící prášek, mléko, pudink vanilkový, mouka polohrubá, cukr krystal, máslo, cukr moučkový, mléko sušené, olej rostlinný, tresť mandlová sladká, med, potravinářské barvivo, voda
Dort k narozeninám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPAp
9 názorů