Paštika s vepřovým jazykem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 25 219 kJ / 6 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 298,96 g |
Tuky | 462,87 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 2,99 g |
Sodík | 3,14 g |
Sůl | 7,53 g |
Sacharidy | 155,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 4. 2013 19:29
17. 10. 2010 20:40
17. 10. 2010 19:57
17. 10. 2010 19:08
17. 10. 2010 19:06
17. 10. 2010 18:58
17. 10. 2010 18:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 50 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Pažitka ozdobí jarní stůl a příjemně dochutí vaječná, tvarohová a další jídla. Podívejte se, jak ji můžete využít
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: vepřový jazyk recept forma na paštiku cibulak pastika paštika cibulák paštika cibulák recept domací cibulák játrovomasová paštika vepřový bok s kostí recepty vepřový bok recept cibulák paštika recept paštika z boku paštika cibulák recept recept cibulak pastika recept na paštika cibulák paštika játra smetana paštika z jazak paštiky-bůček+játra+cibule....... formy na paštiku forma na paštiky recept na paštiku
Suroviny: bok vepřový, játra vepřová, vejce, smetana, víno, mouka polohrubá, slanina, cibule, olej, sůl, pepř bílý, zázvor, skořice, ořech muškátový
Paštika s vepřovým jazykem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N0oK
7 názorů