Italská bruschetta
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: známy taliansky rececept. V reštauráciách sa podáva ako predjedlo, kým prinesú objednaný hlavný chod. Existuje veľa variant.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 1. 2015 17:43
Bruschetta je směs rajčat, cibulky a čerstvých bylinek, jako jsou třeba provensalske bylinky, ale čerstvé. Ne narušené seno. Bageta k nim má být křupavá a křehká, ne vysmažená v oleji. Tohle bych se styděla nazvat Italskou bruschettou...
4. 9. 2011 23:19
na fotkach vypada opravdu moc pekne,kdyz jsem si brusketu delal,musel jsem ji pekne vosmahnout,abych dosahnul kyzeneho vysledku dle fotek,tj. karcinogenni kurka a pekne tvrdy stred,ktery poslouzil jako zubni trenazer. Bohuzel jsem nemel toliko salatu jako autor receptu,meli v Albertu posledni dve hlavky.. Vrele doporucuji zejmena seniorum a obcanum s mensim poctem chrupu....
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 5 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hit internetu: Upekli jsme arašídové vafle jen ze dvou ingrediencí. Byly krásně nadýchané a zvenku křupavé
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: recept na brusketu bruschetta recept bruschetta recepty na brusketu rajčatová bruscheta bruscheta italská bageta recept bruscheta recept bruschetta bruscetta bruschetta recepty italské recepty bruncheta italská bageta recept italské bagety italské předkrmy brucheta recept mozarella recepty bruscetta recept bruscheta recept
Suroviny: rajče cherry, olej olivový, koření provensálské, sýr mozzarella, bazalka čerstvá, sůl, pepř mletý, česnek, bageta
Italská bruschetta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wrJr
2 názory