Ostré rybí ražniči
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 502 kJ / 359 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,70 g |
Tuky | 22,91 g |
Vláknina | 17,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 29,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 11. 2009 20:03
15. 8. 2009 13:11
Tonda - u Papriky již nehladovějící
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 18 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 23 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 21 minutami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 9 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 10 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 12 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 12 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 13 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 13 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 13 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 15 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Ostružiník je skvělou volbou pro naši zahradu. Pěstování je nenáročné a úroda bohatá
Další recepty
Tématické fráze: jak odkostit kapra rybí špízy rybí špíz ostrá rybí polévka jak odkostit kuře rybí játra živanske koreni odkostit kapra jelení minutky jak napichvat plecko na grylovani rezy naplech rybí játra příprava kapr odkostit rybí recepty pražma ražnicí z kapra worchestr švýcarské ražničí salámové ražniči na gril odkostit kuře raznici na plechu
Suroviny: kapr, olej, cibule, okurka čerstvá, kapie, česnek, pepř, sůl, koření chilli
Ostré rybí ražniči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jqo
2 názory