Dort kniha a řez
Suroviny
Porce: ...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 2. 2011 21:30
jů,až nyní se dívám na tvý stránky,moc hezká kniha a ty růžičky jsou jako živý,roládka supr
8. 2. 2011 16:17
óó jéé,ty růže jsou hóóódně fialové...chtěli to tak na přání... jsou z marcipánu
8. 2. 2011 09:51
moc pěkné+1
8. 2. 2011 09:38
to jsou růžičky z čokohmoty, ty nejsou černé
moc hezké pečeníčko
moc hezké pečeníčko
8. 2. 2011 08:50
hezké moc,jsi šikovná+1
8. 2. 2011 08:35
Ty růže se Ti moc povedly
8. 2. 2011 08:07
Možná by si manžel všiml že jsou čokoládové, u vás kousek čokolády znamená konec života?
8. 2. 2011 01:26
Manžel bude mít v dubnu 60. Nevím co bych řekl, kdyby mu dala na dort černé růže. Šedesátka ještě neznamená konec života..
7. 2. 2011 22:15
Krásné zdobení+3
7. 2. 2011 22:01
7. 2. 2011 21:52
+2
7. 2. 2011 21:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 9 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 24 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: dort kniha dort kniha pro muže recept na dort kniha dort kniha recept marcipánové dorty fotogalerie kniha dorty kniha kniha dort dorty pro muže kniha dort jako kniha recepty na dorty a řezy dort kniha života dorty knihy marcipánový dort kniha dort kniha postup marcipánové dorty kniha jak se peče dort kniha dort kniha foto dort šedesátka zdobení dortů kniha dorty recepty kniha
Suroviny:
Dort kniha a řez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vjnn
12 názorů