Boršč z Jeseníku
Suroviny pro 12 porcí
12 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 8 669 kJ / 2 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 396,93 g |
Tuky | 23,85 g |
Vláknina | 23,75 g |
Cholesterol | 805 mg |
Sodík | 956 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 55,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Zapomněl jsem na cibuli, ale nic se nestalo. Tak snad příště.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 4. 2014 22:29
25. 2. 2011 20:57
25. 2. 2011 20:13
25. 2. 2011 19:24
Ale musím sebekriticky přiznat, že si ho fakt všichni pochvalovali, i ti co v životě červenou řepu nejedli.
25. 2. 2011 19:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Kvíz míchaných koktejlů: Jedním z retro nápojů na oslavách je bowle. Naučte se ji s námi
Další recepty
Tématické fráze: boršč s červenou řepou zeleninovy boršč s červenou řepou boršč s červenou řepou bez masa boršč ze sterilované řepy pravý boršč s červenou řepou boršč s klobásou boršč s červenou řepou a masem boršč s červenou řepou s uzeným boršč boršč s červenou řepou recept boršč hovězí konzerva boršč s červenou řepou a klobásou boršč z uzeného masa boršč s uzeným masem boršč ze sterilované červené řepy boršč s červenou řepou s klobasou boršč s červenou řepou a mletého masa boršč s červenou řepou s mletym masem recept na boršč bez masa zeleninový borš
Suroviny: maso hovězí, kost hovězí morková, klobása, prsa krůtí, zelenina kořenová, zelí, řepa červená, šťáva z červené řepy, rajče loupané, fazole červené sterilované, sádlo, paprika sušená sladká, koření nové koření, bobkový list, sůl, pepř, ocet, smetana
Boršč z Jeseníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEL6
5 názorů