Boršč z Jeseníku
Recept ještě nebyl hodnocenDo hrnce dáme vařit kus hovězího masa a tři velké morkové kosti spolu s kořením (pepř, nové koření a bobkový list). Samozřejmě sůl.Do jiného hrnce dáme na dno roztopit…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 187 kJ / 45 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,07 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 9,00 g |
– cukry | 8,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do hrnce dáme vařit kus hovězího masa a tři velké morkové kosti spolu s kořením (pepř, nové koření a bobkový list). Samozřejmě sůl.Do jiného hrnce dáme na dno roztopit…
Plánujete oslavu? Dejte hostům ochutnat tyto krásné červené dortíčky potřené marmeládou, zdobené pudinkovým krémem, šlehačkou a drobenkou z korpusu. Na obarvení korpusu…
Očistenú cviklu pokrájame na kocky, rozmixujeme a cez husté sito vytlačíme do misy šťavu (dužinu som odložila na borčš). Šťavu nalejeme do nádoby domácej pekárne (ak jej…
Pokud chystáte pohoštění pro koledníky na Velikonoce, vyzkoušejte něco netradičního. Barevná plněná vajíčka budou jistě skvělou volbou. Uvařené bílky naplníte pěnou ze…
Řepu uvařte nebo upečte dle zvyklostí. Nakrájejte ji na kostičky.Vyšlehejte suroviny na zálivku.Saláty natrhejte, přidejte řepu, kousky neoloupané hrušky, ořechy a…
Rozmícháme zakysanou smetanu a přidáme šťávu z červené řepy.Ochutíme solí a pepřem.Nápoj nalijeme do sklenic a ozdobíme koprem. Červená řepa navozuje pocit štěstí…
Na přípravu lehkého předkrmu v podobě "verrine" použijte řepnou šťávu, tu jsem připravila na odšťavňovači. Ze pěti malých bulviček bylo 300 ml šťávy. Šťávu trochu…
Na panvicu dáme olivový olej a naklepané,posolené rezne na nej poopekáme z oboch strán potom ich natrieme cesnakom a restujeme do mäkka.Zemiaky si uvaríme na menšie…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Rebarborový kompot: Jak jej připravit a dochutit, aby byl dokonalý? Pomůže hřebíček i citronová kůra
Upečte si maso v kabátku neboli filet Wellington: Víte, co tuto specialitu spojuje s bitvou u Waterloo?
Velké srovnání cen internetových prodejců potravin: Ušetřit se dá i bez akcí, stačí dobře vybrat obchod