Mramorovaná pánská "buchta"
Suroviny
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 8. 2011 22:53
Byla to velká dobrotapřidala jsem foto a+9
6. 3. 2011 23:53
Popo to buď rád, protože přátele jsou k nezaplacení
6. 3. 2011 23:29
Já mam přátele naštěstí v reálu a ne na internetu
4. 3. 2011 17:26
Děkuju všem za ohlasy
4. 3. 2011 17:16
Jaruško děkuji, dnes jsem se ještě takhle nezasmál, jste všechny pěkný potvory ale myšleno v dobrým, Popo nezáviď, když máš přátele tak je tohle běžný víš? jen sobec dokáže myslet jen sám na sebe a s opičením to nemá nic společného, to že si tady radíme a bereme to s humorem je na tom právě to hezký. ještě jednou děkuji je to milé když si na vás někdo vzpomene.
4. 3. 2011 13:47
Jaruš-žížo,taky jsem specielně pro Terezku vařila 10/2010-vepř.roládku s mrkvía nebylo to z nějakého nadržování,jak tady někteří myslí.Můj názor na různé podobné"věnovačky"tomu a onomu...vždyť je to hezké a přátelské a určitě to potěší i ostatní čtenáře receptů při čtení komentářů
Jinak tady k tomuto rcp-takovou dobrotu bych si hned z fleku dala taky+7
Jinak tady k tomuto rcp-takovou dobrotu bych si hned z fleku dala taky+7
4. 3. 2011 13:32
Jarko, z toho si nic nedělej. Za chvíli někdo napíše, že se zde stalo módou chválit hlavně fotky, víc, než jídlo Čekám, kdo první si příjde rýpnout. Je náhodou hezké, že umíme někomu recept "doporučit" a dotyčný bude mít jistě radost. A nejen on!
4. 3. 2011 12:38
Já to mám taky ráda, sice už do města dneska nejdu, ale určitě se recept hodí. Fantom může být rád, že na něho někdo myslí s dobrou krmí.
4. 3. 2011 11:58
Tak to bych si s chutí dala.U nás mají býti vepřové hody,tak já tam asi jak vidím zajdu pro jitrnice a jelítka a udělám si taky baštu.Já to ráda+1
4. 3. 2011 11:36
tak tento recept určitě přijde vhod každému masožravci a chlapům zvláště+1
4. 3. 2011 11:34
Jaru, ještě že jsi napsala "nejen" , každopádně - posílám muže k našemu řezníkovi
4. 3. 2011 11:33
Popo: recept (nejen) pro Terezku jsem přidala už v lednu 2009. Takže se neopičím
A věnovat recept někomu milému - to dělají i autoři kuchařských knih, tak co
A věnovat recept někomu milému - to dělají i autoři kuchařských knih, tak co
4. 3. 2011 11:28
Mám na to velkou chuť. A bod.
4. 3. 2011 11:27
To je nějaká nová móda tady přednechávat si recepty? Udělá jeden a další nesmí zůstat pozadu
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 6 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 9 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 37 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 43 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jídla na chlapská kamarádská setkání i "pánské jízdy". Nejlepší pálivé recepty
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: buchta do jelit buchta do jitrnic masová buchta buchta z piva buchta na jitrnice jak se dělají jitrnice řezy z corn fleků buchta na vepr. hody masové buchty mramorovaná buchta z cukety babiciny buchty buchta s piva kynutá buchta do prejtu mramorovana tvarohova buchta mramorovaná buchta na plech mramorovaná cuketová buchta buchta do prejtu recept recept na mramorovanou buchtu buchta z piva recepty buchta flek
Suroviny: jelito, jitrnice, zelí kysané, česnek, houska, sádlo
Mramorovaná pánská "buchta"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RMML
14 názorů