Halibut v bylinkách
Halibut je platýz, který má bílé maso s vysokým obsahem bílkovin a zdravých tuků. V bylinkové marinádě s česnekem chutná naprosto dokonale. Překvapte své blízké výborným a jednoduchým jídlem.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 277 kJ / 305 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,12 g |
Tuky | 29,49 g |
Vláknina | 3,05 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,71 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspiroval mne pořad "Jste to, co jíte", kde podobně upravovali štiku. Halibut a jak jsem byla poučena vlastně platýz, je prozatím asi nejlepší ryba, jakou jsem kdy upravovala. Je krásně šťavnatá a milovníci ryb si příjdou na své, ať už si ji upraví jakkoliv podle svého.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 4. 2011 20:58
24. 4. 2011 20:26
24. 4. 2011 19:07
24. 4. 2011 19:07
24. 4. 2011 18:37
24. 4. 2011 17:40
24. 4. 2011 17:04
24. 4. 2011 16:54
24. 4. 2011 16:53
24. 4. 2011 14:59
24. 4. 2011 14:06
24. 4. 2011 13:23
24. 4. 2011 13:14
marináda se mi moc líbí, máš ode mne za 1*
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 18 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 20 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 22 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 3 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 7 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 9 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 11 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 11 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 11 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Recepty a triky na nejlepší halloweenské cukrovinky rozhodně pobaví děti. I dospělí si s nimi až strašidelně rádi zamlsají
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Dáte si kapra, pstruha nebo lososa? Receptů z ryb je velké množství. Stačí si vybrat
Další recepty
Tématické fráze: halibut ryba příprava halibuta ryba halibut ryba halibud halibut příprava úprava halibuta ryby halibut halibut foto príprava ryby halibut ryba halibut recept ryba halibut recepty halibut na másle foto ryba halibud halibut platýz halibut filet recept halibut ryba recept recept na rybu halibut recepty ryby halibut platýz na bylinkách halabout
Suroviny: halibut, citron, olej olivový, bazalka čerstvá, majoránka čerstvá, koření oregáno čerstvé, petrželka zelená, libeček, sůl, česnek, máslo
Halibut v bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2gVJ
28 názorů