Losos vyuzený v krabici s medovou omáčkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 681 kJ / 163 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,70 g |
Tuky | 3,20 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 123 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 32,31 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 5. 2011 12:35
Iljusa:Výborný tip na ten pekáč,vzledem k tomu,že je u nás krabice neustále v permanenci,asi zakoupím. Díky
25. 5. 2011 12:24
Andrejko: za tento receptík ti posílám s čistým svědomím bodík. Znám podobný postup od kuchaře Antony Worrall Thompsona Na uzení mohu doporučit tento výrobek
http://www.i-domacipotreby.cz/domaci-potreby/pekac...
http://www.i-domacipotreby.cz/domaci-potreby/pekac...
24. 5. 2011 15:58
Bodík letí
24. 5. 2011 11:25
Niečo som už o tom počula...každopádne vonku robiť takéto niečo...
24. 5. 2011 11:23
Ty brďo, tak to je něco!
24. 5. 2011 11:10
magdalenka: Taky jsem v nějakém pořadu z Číny viděla,jak udí na pařáku v přiklopeném woku a místo pilin tam dávali lístky zeleného čaje. To by mohlo být taky zajímavé,ne?
24. 5. 2011 10:21
1974andrea: Ďakujem za odpoveď. Ja som mala predstavu, že aspoň 20cm!
Veľmi lákavý receptík!!!
Musím sa poobzerať po kastróle. No a po hoblinách, čo budehoršie...
Veľmi lákavý receptík!!!
Musím sa poobzerať po kastróle. No a po hoblinách, čo budehoršie...
24. 5. 2011 09:40
magdalenka: Kousky ryby ode dna máme tak 2-3 cm a omáčka je jako dochucení již hotové ryby
24. 5. 2011 09:14
Prosím, ako vysoko od dna má byť to mäso? Dík.
A tá omáčka je ku konzumácii, predpokladám, už vyúdenej ryby?
A tá omáčka je ku konzumácii, predpokladám, už vyúdenej ryby?
23. 5. 2011 19:53
To může být dobrota+Přimlouvala bych se alespoň o fotečku té plechové krabice
23. 5. 2011 17:37
socatko: Určitě jakákoliv krabice,která nebude vylučovat nějaké škodliviny jako např. hliník apod. Možná i nějaký starý kastrol s těsnou poklicí.
23. 5. 2011 16:14
Jee, ja vzdycky chtela udirnu!! Bodla by ale fotka nejake te krabice, prosim..mam vysokou plechovou krabici na chleba, muzu pouzit tu, prosim? Ale napad je to uzasny, uz se tesim az vyzkousim!!
23. 5. 2011 16:04
spagetka: Funguje to výborně,ryby mám takto vyzkoušené,maso nikoliv. Ale určitě zkusím i nějaké tence nakrájené masíčko,možná se bude dělat trosku déle.
23. 5. 2011 15:47
Tý brďo a ono to fungujeee
23. 5. 2011 14:02
tohle znám, tak jsem udil ryby ve starém zavařovacím hrnci... a byla to delikatesa!!!! Díky za připomenutí...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 12 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 14 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 16 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 1 hodinou
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 3 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 4 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 5 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 5 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 5 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nepovedla se vám domácí majonéza? Zkuste ji podle našich rad, bude to pochoutka!
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
3 recepty na luštěninové saláty z tuňáka v konzervě: Všechny jsou rychlé, syté a lahodné
Další recepty
Tématické fráze: uzení lososa jak udit lososa jak vyudit lososa losos uzení hobliny na uzení uzeni pilinami v alobalu losos s medovou omáčkou uzení losos udíme lososa uzení ryb losos domaci uzeni lososa udit lososa uzený losos recepty vyuzeno.cz uzení na sporáku losos na uzeni domacipotreby.cz uzení ryb v hrnci uzení ve starém hrnci recepty na uzení lososa
Suroviny: losos, sůl hrubozrnná, cukr, pepř, slivovice, hořčice kremžská, med, ocet balsamiko, voda, sůl, kopr čerstvý
Losos vyuzený v krabici s medovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5AnX
46 názorů