Hovězí guláš III
Tradiční hovězí guláš potřebuje dostatek péče a hlavně času na přípravu a následné proležení, aby se chutě rozvinuly. Ne vždy ale máme tolik času nebo energie, a proto jsme si pro vás připravili úspornější, rychlejší, variantu - v tlakovém hrnci.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 868 kJ / 1 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,96 g |
Tuky | 56,55 g |
Vláknina | 23,80 g |
Cholesterol | 425 mg |
Sodík | 3,05 g |
Sůl | 7,60 g |
Sacharidy | 47,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já dělám guláš v" tlakáči", proto těch 20 minut.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 8. 2013 22:23
7. 2. 2013 21:46
10. 1. 2013 22:28
10. 1. 2013 22:26
10. 1. 2013 22:19
10. 1. 2013 20:13
19. 12. 2012 14:11
13. 11. 2012 12:56
13. 11. 2012 12:32
7. 11. 2012 22:06
11. 9. 2012 21:32
díky za recept!
5. 9. 2012 13:48
30. 8. 2012 14:35
20. 2. 2010 22:47
Puvodne mela varit pritelkyne ale nejak jsme se pohadali a ja uz mel hlad tak jsem to zkusil a ejhle dobry je to ja se jeste naucim varit ne diiiik
24. 9. 2009 23:30
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 6 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 22 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset odpovědí na nejčastější otázky na téma guláš. Poradíme vše, co potřebujete vědět, aby váš guláš byl perfektní
Jak připravit hodně tmavý guláš? Co dělá barvu guláše a jak ji můžete ovlivnit
Zvýraznit a vylepšit chuť guláše můžeme několika způsoby. Jedním z nich je dobrá paprika rozpuštěná v horkém tuku
Další recepty
Tématické fráze: hovězí guláš guláš hovězí guláš recept recept hovězí guláš recept na hovězí guláš gulas recept hovězí guláš podle pohlreicha guláš hovězí recept na guláš výborný hovězí guláš hovězí guláš z kližky hovezi gulas s rajskym protlakem jíška do guláše recepty hovezi gulas gulas top recepty gulas z hoveziho guláš recept hovězí recepty na hovězí guláš recept guláš hovězí hovězí guláš recepty
Suroviny: kližka hovězí, cibule, česnek, paprika čerstvá bílá, paprika sušená sladká, koření gulášové, protlak rajčatový, kmín drcený, majoránka, pepř mletý, sůl, sádlo, vývar hovězí, jíška tmavá instantní
Hovězí guláš III
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpj1
39 názorů