Pikantní česnek
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 157 kJ / 516 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,40 g |
Tuky | 0,40 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,23 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 88,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Aby se česnek dobře loupal, namočíme ho na 20 minut do vlažné vody nebo ho přelejeme vařící vodou a lehce sloupneme.
Podáváme jako chuťovku studeného pohoštění.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 9. 2011 11:19
Tak tento recept si také ukládám, moc se mi líbí. . . +
11. 9. 2011 19:37
Ukládám
11. 9. 2011 15:18
bezva, zkusím, aspoň upotřebím chilli papričky
11. 9. 2011 13:43
Taky dobrý nápad,sladkokyselý nálev a pikantnost česneku
11. 9. 2011 12:55
To není špatné+3Fotka je také prímaale ta vychytávka s loupáním se mi líbí nejvícDíky za ni
10. 9. 2011 22:43
Zajímavý receptík , ukládám a zkusím udělat 1.bod
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 19 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 34 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: pikantní česnek nakladany pikantni česnek nalev na česnek cesnek ve sladkokyselem nalevu česnek cesnek v pikantnim nalevu slané pohoštění nachos vyloupany cesnek nalev na česneku zavařený čes nakládaný česnek s vínem česnek s cukrem česnek v nalevu s vínem recept pikantni česnek česnek pikant česnek s octem nakládaný česnek s chilli a tymianem konfitovaný čes pikantní nakládaný česnek nálev na pikantní česnek
Suroviny: česnek, víno bílé, ocet, cukr, sůl, voda, koření hřebíček, bobkový list, pepř, feferonka
Pikantní česnek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Ajx
6 názorů