Domácí paštika s griotkou a brusinkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 739 kJ / 2 567 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,75 g |
Tuky | 215,74 g |
Vláknina | 11,12 g |
Cholesterol | 2,79 g |
Sodík | 2,81 g |
Sůl | 6,98 g |
Sacharidy | 48,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 3. 2019 13:34
Ahoj, tak jsem už po 3 dělala tuhle paštiku a je prostě luxusní, občas ji vylepším sušenými rajčaty, olivami a hlavně doma pěstovanými feferony, kterými mě zásobuje mladší syn-pěstitel. Mám, ale jeden dotaz, jak docílit, aby paštika měla více růžovou barvu? Mám ji spíše hnědou a při prvním ochutnání se rodinka moc netvářila kvůli barvě...........................ráda bych jim vyhověla. Poraďte mi. Děkuji.
4. 2. 2017 20:58
Od te doby,co jsem zkusila tento uzasny receptik, nedelam jinou pastiku je proste vynikajici
11. 11. 2016 23:43
paštika je skvělá, sice jsem neměla brusinky ani griotku, zato jsem měla husí játra a portské víno a výsledek mě mile překvapil - jednoduché, rychlé, krásně ztuhla i bez želatiny, prostě mňam
11. 1. 2015 23:30
Výborná paštika! Určitě brzy zopakuji, kupované paštiky jsem nikdy nejedla
2. 11. 2012 21:21
Já nevím, my jsme to snědli do tří dnů.
2. 11. 2012 20:23
Andrea Květová: Já paštiku hlavně zaječí vždy dávám do mrazáku! Játrová vydrží asi tři měsíce,pak se musí sníst. Z divočiny až pul roku.
2. 11. 2012 19:42
Dobrý den, chci se zeptat, jestli se tato paštiká dá dát i do zavařovacích skleniček a nějakou dobu uchovat v chladu, jestli ano, tak jakou dobu paštika vydrží? díky
27. 10. 2012 22:20
Ježiš, ta vypadá luxusně! Mam na ni takovou chuť...že ji zkusím ,-)
28. 3. 2012 20:30
senky: No jóó nóó...portské.. Ale jistě to bude dobrounké. Dej vědět, co páteční hosté...
28. 3. 2012 19:59
Dneska druhé kolo na páteční oslavičku a snad je ještě lepší než minule možná je to tím, že už jsem se nebála dochutit podle vlastní chuti. Místo tlučeného badyánu jsem použila lžičku mletého nového koření, neuškodilo to a do hotové jsem ještě zamíchala celé, v portském odleželé brusinky a přesně jsem manželovi určila, ze které misky může ochutnat znám ho moooc dobře Jsem zvědavá,co na to páteční návštěva
9. 1. 2012 20:28
Senky a Sarovko, moc mě těší, že jste vyzkoušely a že paštika měla úspěch. Díky.
1. 1. 2012 20:06
Elizo, paštika chladne Ochutnala jsem, a už nyní vím, že je jí málo Místo griotky jsem použila portské (to mám doma vždy ). Napadají mě další varianty, takže pokud nestihnu vyfotit tuhle, příště se to snad podaří. Díky
1. 1. 2012 18:23
Eli, nádhera
31. 12. 2011 13:10
KrásaUkládám a vyzkouším.
31. 12. 2011 12:45
Eliza: tak na dnešní večer už ji nestihnu, ale rozhodně zkusím, vypadá fantasticky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 5 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 5 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 21 minutami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 26 minutami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 39 minutami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 1 hodinou
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 1 hodinou
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 3 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 4 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 6 hodinami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pomazánky jsou vděčné jídlo. Existuje jich nepřeberné množství. Přesvědčte se sami
Jak na rychlou domácí paštiku. Víte, jak ji správně zavařit? Poradíme, čím ji okořenit a dochutit
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Další recepty
Tématické fráze: domácí játrová paštika s brusinkami paštika s brusinkami domácí brusinková paštika brusinková paštika zaječí paštika zaječí paštika recept játrová paštika s brusinkami domaci pastika vepřová paštika s brusinkami pastika s brusinkami recept domácí pastika recept játrová domácí paštika s brusinkami recept na domácí paštiku játrová paštika s griotkou paštika z vepřových jater s brusinkami kuřecí paštika s brusinkami pastika s brusinkama paštika z vepřových jater brusinkova pastika recept paštika portské
Suroviny: játra kuřecí, slanina anglická, cibule, česnek, máslo, brusinky, griotka, smetana ke šlehání, tymián, pepř černý, skořice mletá, koření hřebíček, badyán, zázvor, sůl
Domácí paštika s griotkou a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNp5
35 názorů