Roštěnky plněné kapii a Hermadurem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 308 kJ / 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,33 g |
Tuky | 34,42 g |
Vláknina | 15,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 324 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 49,79 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Upravený recept ze starého časopisu "Žena a kuchyně".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 3. 2012 21:05
30. 1. 2012 15:40
30. 1. 2012 13:10
29. 1. 2012 19:51
29. 1. 2012 19:48
29. 1. 2012 19:32
29. 1. 2012 19:08
29. 1. 2012 18:55
29. 1. 2012 18:37
29. 1. 2012 18:12
29. 1. 2012 17:52
29. 1. 2012 16:49
29. 1. 2012 16:47
29. 1. 2012 16:30
29. 1. 2012 16:24
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 20 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 45 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: kapii roštěnec s kapií pomazánka z hermaduru fijónská fijónská hořčice
Suroviny: roštěnec nízký, slanina, kapie červená, kapie žlutá, sýr hermadur, celer řapíkatý, rajče cherry, cibule, hořčice dijonská, protlak rajčatový, česnek, olej olivový, cukr, tymián, pepř, sůl
Roštěnky plněné kapii a Hermadurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yMlW
16 názorů