Podmáslový vločkový chleba
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 072 kJ / 1 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,05 g |
Tuky | 12,68 g |
Vláknina | 27,74 g |
Cholesterol | 8 mg |
Sodík | 4,90 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 324,12 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chlebík popraská, má velice křupavou kůrku, nedrobivou střídu a kyselkavou chuť, téměř jako kváskový. Je výborný i na druhý den.
Tento chleba můžeme samozřejmě péct i v troubě, velice dobře drží tvar.
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 3. 2012 11:40
24. 2. 2012 11:05
24. 2. 2012 10:49
23. 2. 2012 20:27
22. 2. 2012 21:49
22. 2. 2012 17:47
Peceni chleba v remosce je treba jednou vyzkouset, pohlidat a pri dalsim peceni uz budes vedet, nac si muzes troufnout - z kolika mouky, jak co nejmene ho zplostit (aby se pak nepripekl na viko) atd. Priznam se, ze bych v zivote nerekla, ze chleba z remosky bude tak dobry a s perfektni kurkou...
22. 2. 2012 17:26
22. 2. 2012 17:00
22. 2. 2012 16:46
22. 2. 2012 16:39
22. 2. 2012 15:10
22. 2. 2012 14:39
22. 2. 2012 14:04
22. 2. 2012 13:21
22. 2. 2012 13:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 50 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Jak zpracovat podzimní ovoce. Nenechte si ujít ty nejlepší druhy
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: vlockovy chleba chleba z remosky vločkový chléb chléb z remosky podmáslový chléb vločkoví chleba vločkový chléb bez mouky vločkové chleba recept na chleba z remosky recept na chleba do remosky recept na podmáslový chléb vločkový chléb recept chleba remoska kváskový chléb z remosky nac je dobre podmasli chlebova kurka pukla podmáslový chléb recept recept na podmáslový chleba top stár - podmáslový chléb starý recept na podmáslový chléb
Suroviny: voda, podmáslí, cukr, olej, sůl, kmín drcený, vločky ovesné, mouka žitná chlebová, mouka celozrnná pšeničná jemná, mouka hladká, mouka hrubá, droždí
Podmáslový vločkový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/444J
15 názorů