Podmáslový řízek
Pokud chcete v neděli smažit opravdu křehké a voňavé řízky, začněte podle našeho receptu s přípravou o den dříve. Naložení masových plátků do podmáslí se postará o zkřehnutí masa, použité okořenění pak umocní finální chuťový zážitek na talíři.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 1 832 kJ / 438 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,25 g |
Tuky | 25,14 g |
Vláknina | 1,71 g |
Cholesterol | 668 mg |
Sodík | 610 mg |
Sůl | 0,89 g |
Sacharidy | 19,36 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Apetit 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 6. 2023 15:39
tara23: jsem moc ráda, že chutnalo
10. 6. 2023 12:08
hodně příjemná změna klasiky, skvělý řízeček
27. 5. 2023 11:42
Marie Svarcova: děkuji, Maruško ano, i jogurt nebo kefír - ten mám domácí a moc ráda ho v kuchyni používám.
27. 5. 2023 08:34
skvělý recerpt a krásné foto, řízky jsou měkoučké, šťavnaté a voní česnekem, když nemám podmáslí dělám i s jogurtem
1. 8. 2020 10:26
lucadanek: podmáslí stejně jako třeba jogurt maso spolehlivě zkřehčí a jsou vždycky výborné...
A ten od Cat je fešák
A ten od Cat je fešák
1. 8. 2020 10:06
Joo..a recepty jsou skvělé..takže děkuji...
1. 8. 2020 10:04
Výborné..dělám jen z kýty..aby nebyly suché
22. 2. 2020 20:10
Ivusa: děkuji! No, klasické řízky to nejsou. Česnek tam bude vonět tak moc, kolik ho použijete - dejte jen jeden menší stroužek, ten to chuťově určitě nepřebije
22. 2. 2020 15:00
Jsou krásné ty řízečky. Chci se zeptat,není v tom moc cítit ten česnek ???? Kdysi dávno jsem dělala něco podobného ,ale doma se to neujalo ,protože jsem dala (zřejmě) víc česneku ,a bylo to moc "česnekové " Jinak krásná fotka a bodík už letí
17. 11. 2017 12:53
Krasaveček
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 50 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
6 podmínek úspěchu při zpracování zvěřiny: Poradíme, na co si dát pozor
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Co takhle dát si lehký bramborový salát? Jak udělat oblíbenou vánoční pochoutku bez majonézy?
Další recepty
Tématické fráze: podmáslové řízky veprove rizky v podmasli jak naklepat rizky podmáslový kuřecí řízek recepty s podmáslím šlehaný řízek vepřové na podmáslí řízky v podmásli řízky s podmáslím recepty kuřecí řízky v s podmaslim řízky v recepty s podmaslim recept řízky v s podmáslím maso v podmáslím co se zbytky řízků co se zbytku řízky podmásový řízky podmáslový kuřecí podmáslový kuřecí řízek recept řizek recept podmáslové kuřecí řízky
Suroviny: řízek vepřový, podmáslí, česnek, šalvěj, hořčice dijonská, sůl, pepř mletý, mouka hladká, vejce, strouhanka, sádlo
Podmáslový řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OvWG
10 názorů