Pikantní "býčí" delikatesa se šťouchanými bramborami
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 8 059 kJ / 1 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,23 g |
Tuky | 138,81 g |
Vláknina | 39,89 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,71 g |
Sůl | 6,65 g |
Sacharidy | 107,26 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Prosím, neházejte po mě šutry :)) Dnes jsem opět improvizovala z masa, které je u nás pro jeho jemnost a krátkou dobu přípravy velice oblíbené. Šťáva byla perfektní, já jsem měla s uvedenými bramborami, manžel, který má brambory rád, jen když projdou přes prase, si dal s knedlíkem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 11. 2015 15:38
Lubomír Hnát:Také zdravím a děkuji za komentář Ony ty ceny za 3a1/2roku od uveřejnění tohoto receptu dost stouply...1kg mražených žláz stojí 98,-kč a po čerstvých chlazených,které stojí 140,-kč/kg se slehla zem...Ale pokud náhodou jsou,tak vždy"zakřečkujeme"a nakoupíme do zásoby
16. 11. 2015 12:06
Zdravím. mě baví jak někteří lidé přistupují k tomuto báječnému jídlu. To je jak s kuřecími křidélky, na stehýnku či prsou kůži hystericky svlékají z obavy z otravy ztlousnutím a na druhé straně olizují kůžičky potažené kůží.
Ale dobře tak, nabídka tohoto masa je omezená, a kdyby o něj byl velký zájem, tak by se zase nehorázně vyšplhali ceny. A fajnšmekři by ostrouhali.
Ale dobře tak, nabídka tohoto masa je omezená, a kdyby o něj byl velký zájem, tak by se zase nehorázně vyšplhali ceny. A fajnšmekři by ostrouhali.
28. 3. 2012 11:44
srettka:Srettulko já vím,že Ty tohle opravdu nemusíšTak mi tento receptík a další jiné podobné promiňZa pochvalu aranžmá Ti děkuji
27. 3. 2012 19:30
27. 3. 2012 12:29
Jsem si rikala,co by to mohlo pod tim nazvem byt skryto. . .pak jsem zahlidla kadlikovo koment o koulicha doslo me to. . .oblibeny reproduk. . .nepozrela bych, ale aspon ti pochvalim aranzma
27. 3. 2012 12:05
Kadlik:Udělal jsi mi radosta budu ráda,když dáš vědět jestli chutnalo
27. 3. 2012 11:43
ano... to zkusím!!! V pátek jsem koupil tři kila koulí, jsou u nás v akci za 38 kaček kilo!!! Máme je i s dcerou rádi, a tohle vypadá zajímavě!!!!
27. 3. 2012 11:36
Vaclav Fronek:Vašíku díky
27. 3. 2012 08:05
Aničko SUPR +bodík 4
26. 3. 2012 21:29
Eliza:Neházela jsem do hrnce vše,co mi přišlo pod rukuPečlivě jsem vybírala,aby se chutě nemlátily a opravdu jsme si jako vždy pochutnali
Bibinko my už jsme přeřízečkovanítak zkouším nějaké šťavnatější verze
Díky za přízeň i komentíky
Bibinko my už jsme přeřízečkovanítak zkouším nějaké šťavnatější verze
Díky za přízeň i komentíky
26. 3. 2012 20:26
Ani, to my bychom si býčí koule dali s chutí velikou, jen nejsou nikde vidět, tak je neseženu a nejvíc mi z nich chutnají řízečky. Takhle jsem je nikdy nedělala, ale co nebylo, může být vyzkoušeno Jejich chuť znám velmi podrobně, tak dávám 3.bod
26. 3. 2012 20:13
Aničko, házet šutry nebudu..., víš, že Tě mám ráda. Přestože bych býčí pýchu raději pohřbila, než jedla, tak si ji umím odmyslet. Ostatní mi ale připadá jako "hodím do hrnce vše, co mi přijde pod ruku". I když, pokud jste si pochutnali...proč ne.
26. 3. 2012 20:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 minutou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 17 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: jak připravit býčí žlázy restované býčí žlázy recept býčí koule recept recept na býčí koule býčí koule recept býčí koule zelnice se šťouchanými brambory býčí koule - příprava byčí žlázy a jejich příprava co ke stouchanym bramborum příprava býčí žlázy býčí žlázy recept byci koule recepty co k bramboram maso ke stouchanym bramboram co se hodi k stouchanym bramborum býčí koule maso ráda recepty recepty delikatesy býčí koule a brambory byčí žlázy jako minutka restovaná
Suroviny: býčí žláza, slanina gazdovská, olej, česnek, cibule, mrkev, brokolice, zázvor čerstvý, víno, bujón zeleninový, brokolice, petrželka, brambory, mrkev, brokolice, máslo, sůl
Pikantní "býčí" delikatesa se šťouchanými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lnkg
13 názorů