Doboš
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 18 283 kJ / 4 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,84 g |
Tuky | 180,56 g |
Vláknina | 14,63 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 323 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 627,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem si upravila z knihy Lahodná čokoláda
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 6. 2013 13:29
Ja pridávam fotky môjho dnešného výtvoru ale musím sa priznať že dobošové pláty sú kupované,iba krém som urobila podľa tohto receptu a je znamenitý Dúfam,že nevadí Neskôr pridám ešte fotku rezu.
29. 10. 2012 18:03
Všem díky
rebeka:bojím, bojím
rebeka:bojím, bojím
28. 10. 2012 21:17
úúúúúúúúúúúúúú já věděla hnedle podle fotky, kdo je pachatel
Nofříku, parádičku .. na jedničku jsi stvořila nejraděj bych tě zabila nééééé těším se na další tvé skvosty
Nofříku, parádičku .. na jedničku jsi stvořila nejraděj bych tě zabila nééééé těším se na další tvé skvosty
28. 10. 2012 20:25
28. 10. 2012 19:16
Ojojóój, Market, to je čokoládová krása!!
28. 10. 2012 19:08
Díky za komentíky
28. 10. 2012 16:34
nofrona:Nofronko, moc povedený Dobošák a vůbec se nedivím, že je půlka v háji...teda v žaludcích Dávám ti 4.bod
28. 10. 2012 15:58
Mnam mnam mnam :) Drzim sice dukanovu dietu (http://www.topdieta.sk/) ale myslim, ze zhresim :D
28. 10. 2012 15:49
nádhera
28. 10. 2012 15:44
Mňam.
28. 10. 2012 15:28
varilamyskakasicku:
28. 10. 2012 15:23
nofrona: právě na to myslím, že už by u´nás byl ve fázi: "odcházení"
28. 10. 2012 15:21
varilamyskakasicku:Díky Ivčo, už je ho půlka sež..
28. 10. 2012 15:18
No to je krása, ještě že manžel spí, už by štrachal suroviny a plech, je na sladké, síla, už mi snědl bábovku, toto si už tisknu, jsi kouzelnice z moučníky, mňam, koukám, že ještě ani moučníček nestačil vychladnout, jejda, ten bude, tak bodík letí k Tobě
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 8 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 14 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 37 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 53 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Sladká pasta pralinée se připravuje jen ze 2 ingrediencí, které obvykle máme doma. Podle snadného návodu to zvládne každý
Další recepty
Tématické fráze: dobos dobošové řezy dobošovy řezy dobošové řezy recept doboš řezy dobošovy řezy recept domácí dobošové řezy recept dobošovy řezy dobos rez doboš dort dobos rezy recept řezy doboš recept doboš dort doboš doboš recept jednoduchy dobos recepty doboš dobošové řezy videorecept dobošové pláty moučník doboš
Suroviny: vejce, cukr vanilkový, cukr krupice, mouka polohrubá, čokoláda tmavá, máslo, mléko, cukr moučkový, cukr třtinový, voda
Doboš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w75g
14 názorů