Kedlubňáčci
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 528 kJ / 1 082 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,15 g |
Tuky | 16,09 g |
Vláknina | 59,25 g |
Cholesterol | 357 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 7,93 g |
Sacharidy | 145,05 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 11. 2013 19:50
Tajaja: Děkuji za fotečku
22. 4. 2013 18:28
Hm, jelikož znám tejajčine chutě , tak vyzkouším
22. 4. 2013 18:26
Tak som vyprázdnila zásoby, trocha údeného po vEľkej noci, kaleráb z pivnice a je to Veľmi dobré, stálo to za to státie pri sporáku Díky za recept
8. 12. 2012 01:50
zeleninove neznamenaji bezmase :)
7. 12. 2012 18:55
Tak to se ti moc omlouvám a jestli máš problém tak ho tam nedávej
22. 11. 2012 20:23
To zaradenie mi moc nepasuje Je tam údené mäso
22. 11. 2012 19:25
Já bych si je dala i teď na podzim
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 50 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Kinder pingui vypadá i chutná famózně. Jednoduchý postup ukážeme ve videonávodu
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Suroviny: kedlubna, brambory, maso uzené, vejce, mouka hladká, česnek, sůl, pepř, olej
Kedlubňáčci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pLpQ
7 názorů