Lilek alla parmiggiana
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 4 888 kJ / 1 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,74 g |
Tuky | 39,56 g |
Vláknina | 4,96 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 676 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 92,13 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Peču to tak, aby se mozzarella roztekla a chutě se spojily. Nebojte se dát více rajčatové omáčky, protože při servírování nesmí být parmiggiana suchá. Recept je na klasický zapékaný lilek, ne na odlehčenou verzi :))) všem přeji dobrou chuť :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 2. 2013 12:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 11 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
Přidáno před 14 hodinami
Brokolice zapečená na CRISP
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí masové kuličky
Přidáno před 16 hodinami
Schiacciata/skiačata sendvič
Přidáno před 19 hodinami
Burgery z trouby
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jemně perlivá bezinková limonáda
Bretik uvařila před 7 hodinami
Kynuté knedlíky se sladkou náplní
bohdana uvařila před 7 hodinami
Smažená niva se slaninou a listovým špenátem
Hanes uvařila před 7 hodinami
Křupavá kuřecí stehýnka s bramborem z remosky
likan1985.lj uvařila před 7 hodinami
Karbanátky
Kubovat@seznam.cz uvařil před 8 hodinami
Sloní žrádlo 3
SimonaTr uvařil před 8 hodinami
Dýňové knedlíčky
HankaSz uvařila před 9 hodinami
Rychlé zapečené chleby
paprika1000 uvařila před 9 hodinami
Perníkový koláč s jablky a mascarpone
Eliška_ uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pečeme linecké cukroví. Není těsto jako těsto - znáte ho opravdu dobře?
Pavel Berky nabídl recept na speciální sladký chléb, který pekl pro Jana Krause: Dlouho jsem váhal, co mu přinesu, přiznává
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr
Další recepty
Tématické fráze: lilek recepty jak udělat rajčatovou polpu parmiggiana risotto s lilkem baklazan recept co udělat z lilku recept na parmiggiana parmiggiana recept lilek recept lilkova parmiggiana s mozzarellou jak pripravime lilek jak usušit lilek příprava polpy potravina polpy lilek odlehčená verze recept co uvařit z polpy
Suroviny: lilek, mouka hladká, olej olivový extra virgin, rajče sekané, česnek, víno bílé suché, bazalka čerstvá, sýr mozzarella, sýr parmazán strouhaný, sůl
Lilek alla parmiggiana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oJqX
1 názor