Půlnoční flamendr
Decentně pikantní hovězí flamendr zajisté osloví všechny milovníky pálivého jídla. Směs hovězích nudliček, cibule, žampionů a rajčatového protlaku je rychle hotová. Pokrm můžete podávat s chlebem, brambory, hranolky, nebo bramboráky.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 262 kJ / 1 975 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,93 g |
Tuky | 113,76 g |
Vláknina | 23,12 g |
Cholesterol | 353 mg |
Sodík | 734 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 48,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-Nejlepší recepty od Dony
Pokud spěcháme, můžeme použít tlakový hrnec. Protože je maso naložené, stačí vařit 10-12 minut a nechat dojít, dokud píst na hrnci nepovolí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 9. 2018 18:22
AngelSarah: Samozřejmě, kdo je nemá rád, nemusí je dávat
10. 9. 2018 10:06
je potřeba tam dát ty houby? ovlivní to hodně chut? :) u nás je nikdo nejí..
14. 10. 2017 21:14
Marie Švarcová : Ani my už neflamujeme, ale sem tam si to dáme
14. 10. 2017 19:58
to jsem často dělávala v mládí a vždy s úspěchem , dnes už neflámujeme ale rádi si to stejně dáme
26. 10. 2013 15:15
Nikina: Věčný problém našich poloviček, že?
26. 10. 2013 09:25
Jani to by mi doma neprošlo, drahá polovice nesnáší rajčata Ale já bych si jistojistě pochutnala
25. 10. 2013 23:11
Super, Jani!
25. 10. 2013 22:13
25. 10. 2013 19:45
hezká práce
25. 10. 2013 19:07
25. 10. 2013 14:30
Lákavá dobrota
25. 10. 2013 14:14
Teda děvčata, dnes máte samé lahůdky
25. 10. 2013 12:50
no právě jsem si říkala, že jsi dlouho nic nevložila a ono ejhle .
Jako vždy to vypadá dobře, takže ukládám, jak jinak
Jako vždy to vypadá dobře, takže ukládám, jak jinak
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 1 hodinou
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 1 hodinou
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 2 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 15 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Vepřová bratislavská plec
Cikitaka uvařila před 59 minutami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
adamustonik uvařila před 1 hodinou
Hrníčkový ovocný koláč
Kveta58 uvařil před 1 hodinou
Čajové věnečky
AryKlofan188 uvařila před 1 hodinou
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Marie65 uvařila před 3 hodinami
Kynuté těsto na štrúdl
Sei uvařila před 4 hodinami
Meruňkový makovec
Petra Dvor. uvařila před 4 hodinami
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 15 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 15 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak utřít česnek za pomoci nože - návodné video
Retro zákusek: Na likérových špičkách si pochutnáváme již přes šedesát let. S trochou šikovnosti je zvládnete i doma
Holka u plotny radí: Tuniské slané koblížky fricassé plněné tuňákem, vajíčkem a zeleninou si zamilujete na první ochutnání
Další recepty
Tématické fráze: flamendr hovězí flamendr flamendr recept půlnoční recepty na flamendr recept flamendr recept na flamendr nejlepší flamendr flamender flamendr z hovězího masa flamendr recepty vynikajici flamendr flamendr s bramboracky flamendr videorecept flamendr se žampiony půlnoční maso top recepty flamendr vepřový flamendr recepty flamendr flamedr
Suroviny: hovězí zadní, sůl, pepř mletý, česnek, olej, cibule, žampióny, paprika sušená sladká, vývar masový, protlak rajčatový, kmín drcený, chilli, kapie sterilovaná
Půlnoční flamendr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pn4X
13 názorů