Králík s cibulovou omáčkou na víně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 202 kJ / 1 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,67 g |
Tuky | 126,67 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,43 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 32,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 10. 2023 14:02
Madmaus: Tak asi chutnalo Díky za foto
5. 10. 2023 11:41
16. 12. 2013 11:17
1974andrea: Tak to příště musím taky zkusit
16. 12. 2013 09:53
mekkejla:Ano, já používám anglickou, pěkně zauzenou
16. 12. 2013 09:39
1974andrea: Jé, teď koukám, že poslední dobou vaříme podle Tebe Jinak s tím zatáhnutím - já teda nevím, co jsem s tím provedla A co se slaniny týče - jakou dáváš? Já jsem totiž dala klasickou uzenou slaninu, takže jsem jí dala asi jen 50 g, aby to nebylo moc mastné. Ty ale asi dáváš něco jako anglickou, viď?
15. 12. 2013 23:41
mekkejla:Moc děkuji za milou zprávu, jsem velmi ráda, že vám chutnalo. Tím rychlým opečením by se ale maso mělo naopak zatáhnout a udržet si šťávu a slaniny je tam také dost, takže suché by to být nemělo. Díky i za fotečku
15. 12. 2013 22:49
Jelikož máme teď celkem dobrý "přísun" králičího masa, tak můžu konečně experimentovat a vyzkoušet i jiné recepty než králíka jen hodit do trouby a upéct na kmínu No a tento se tedy opravdu povedl! Omajda byla luxusní, červená cibule a víno jsou skvělá kombinace! Příště asi akorát králíka předem neosmahnu - dělala jsem to poprvé a zdál se mi pak malinko sušší než obvykle. Ale "spravila" to omajda, takže paráda Přidávám bodíka a fotku a všem vřele doporučuju!
15. 12. 2013 00:49
Pěkný recept, králík je velká dobrota. Jenom si dovolím maličko odporovat - v Praze byl minimálně posledních 35 let králík vždycky ceněné masíčko a vždycky byl nedostatkový) Recept mám po tetě skoro stejný, jen bez vína a s vínem musí být ještě lepší
17. 11. 2013 18:58
Králíčka miluju,dělala jsem je,ještě když jsem je chovala.Vypadá nádherně.www.toprecepty.cz říká:
17. 11. 2013 16:20
15. 11. 2013 09:10
Jíťa:Dříve byli králíci jedno z méněcenných mas, vždyť i ve filmu už ho nechtěli jíst, ale dnes je tomu naopak a je jich nedostatek. Je to velmi dietní maso a pokud je z domácího chovu, je určitě nejlepší a je na něm dokonce i maso. Děkuji za komentík a těším se na zprávu o realizaci
15. 11. 2013 00:44
Hmmm,recept je parádní,králíčka kupuji na vesnici výjde to laciněji než v Praze a ji 100% BIO.Určitě si dáme - mňam.
14. 11. 2013 16:56
Krása na talíři
Dělávám cibulové zelí,takže si dovedu docela dobře představit ty nádherně propojené chutě,mňam
Dělávám cibulové zelí,takže si dovedu docela dobře představit ty nádherně propojené chutě,mňam
14. 11. 2013 09:24
Děkuju moc všem za shlédnutí, okomentování a hodnocení receptu. Pokud někdo vyzkouší a pochutná si, budu moc ráda. Díky
14. 11. 2013 09:21
Cibuláček jedna báseň.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 14 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 16 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 18 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 3 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 5 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 6 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 7 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 7 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 7 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Už jste se setkali s pojmem "krém Chantilly" a nevíte, co se skrývá za honosným názvem? Hned vám to vysvětlíme
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Trvanlivý krém s moučnou kaší využijeme při plnění řezů nebo cukroví. Poradíme, jak na něj a jakou mu dát příchuť
Další recepty
Tématické fráze: králík na cibuli králík s cibulovou omáčkou králik s omáčkou jak upec kralika cibulový králík recept na králíka králík cibuláček recept králík lidl králík s omáčkou - recept lidl recepty králík se špenátem lidl recepty králík králíček cibuláček králík na cibuli a na červeném víně kluci v v akci králík na bílém víně a tymianu omačka na na víně recepty z králíka králík s cibulí dušený králík s omáčkou varime lidl sk kralik na cibuly
Suroviny: králík, cibule, slanina, víno červené, tymián čerstvý, rozmarýn čerstvý, koření nové koření, jalovec, bobkový list, koření hřebíček, máslo, sůl
Králík s cibulovou omáčkou na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OGVR
48 názorů