Chašlama
Suroviny
Porce: 4 -5
Nutriční hodnoty
Energie | 8 628 kJ / 2 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,10 g |
Tuky | 101,98 g |
Vláknina | 38,44 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 294 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 195,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Výborné "kotlíkové" jídlo z Turecka. Dělá se i z jehněčích a telecích žebírek.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 3. 2015 08:30
25. 3. 2015 08:27
25. 1. 2014 11:20
18. 1. 2014 12:15
17. 1. 2014 21:52
Casino nás pozvalo na hovězí se zeleninó pré to bude práca na půl hoďky. Sme si řikaly že je chabrus na hlavu vařit minutku v 8 ráno.
Trošku se to protáhlo a do dvánácti sme mu stihly vybílit zásoby červenýho. Zase si z nás udělalo prču – napřed byla k objedu uzená polífka od fčerejška a potom místo teho hovězího se zeleninó byla zeleninová polífka s hovězím masiskem. My máme zuby jak Marfuša tak sme to maso v pohodě rozžvékaly ale casino klelo jak pohan. Fšici sme se zhodli že jako vývar s převládajícó chuťó po paprikách to nemělo chybu! Fakt byla véborná!
Tož tak
17. 1. 2014 21:25
Další možnost je, že autor obšvihl i obrázky...
…konečně mě napadlo zagooglit! Většinou je recept prezentován jako POLÉVKA! Zemi původu jsem nedohledal… Možná nás autor jen testuje jak s nepolévkou, tak s Tureckem Kdysi jsem z hecu cosi podobného zkusil u receptu http://www.labuznik.cz/recept/teleci-pecene-na-mas...jsem u masa na másle udal židovskou kuchyni. No, kolegové mi to nesezobli…
A těch v rcp uvedených 40 minut?
Např. v Litvě to vařej 3-4 hodiny! No, asi tam maj větší zimu, nebo nižší tlak vzduchu…
http://translate.google.com/translate?hl=cs&sl=lt&...
17. 1. 2014 20:42
Jindřiška píše len o teľacích alebo jahňacích rebierkach. Inak je text asi totožný.
evosheek, naozaj si varil hovädzie, nie teľacie mäso?
17. 1. 2014 13:59
17. 1. 2014 13:57
17. 1. 2014 12:58
17. 1. 2014 12:42
17. 1. 2014 12:32
Jak dlouho se už vaří ? Teda kdy budou fotečky? Ne že to všechno zbaštíte bez focení!
17. 1. 2014 11:23
Zapomněl jsem napsat, že brambory jsem preventivně nechal vcelku a po 1 hodině jsem je vylovil, že aby nebyly jak píšete.
No, konečně mě napadlo zagooglit... Fffšechno je jinak
17. 1. 2014 11:16
17. 1. 2014 11:12
Bibinka: níže píše o dostatku šťávy... jako vtip (i když bez smajlíka) je to dobré ale já to zatím vidím spíš na polévku
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 15 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 17 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 19 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 22 minutami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 4 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 6 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 7 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 8 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 8 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 8 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Jak uchovat chilli papričky na zimu? Vyzkoušejte různé způsoby sušení, díky kterým si uchováte pálivé plody
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: ladahruskarecepty ladahruška ladahruška wwwladahruska.cz ladahruska.cz wwwladahruška recepty ladahruska laddahtruska recept lada hruska nebe v puse www ladahruska koblihy vladi hrušky ladahruška-recepty ladahruška všechny recepty řezy nebe v puse recept jak dlouho se vařej brambory ladahruška recepty wwwlada hruska nebe v puse recept pečene maso- sedme nebe fazolova polifka na sladko recept
Suroviny: žebro hovězí, brambory, cibule, paprika čerstvá zelená, rajče, sůl, pepř, kopr čerstvý, petrželka
Chašlama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q5oD
28 názorů