Voňavé jablečné mlsání
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 8 037 kJ / 1 921 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,27 g |
Tuky | 46,92 g |
Vláknina | 32,85 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 220 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 341,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdo chce, může do pohárů vložit několik piškotů nebo piškotové těsto.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 8. 2014 23:35
chlorella: Děkuji, jsem ráda, že chutnalo
6. 8. 2014 21:28
velká dobrota , díky
6. 8. 2014 13:10
Člověče, nejsem nějak tvoje skalní fanynka, ale za za fota musím bodovat!! Nádherné!!
5. 8. 2014 10:14
Nechápu, co na tom chcete zkoušet, abyste to mohly hodnotit.
5. 8. 2014 00:45
Je to hnus dam. Chodil jsem sem tak rad. ..zle je z toho
4. 8. 2014 21:23
Souhlasím s paní Alenkou, ikdyž to napsala tak jak to napsala, ale v kostce jí chápu, tady už to není o vaření, škoda.
4. 8. 2014 21:08
Nerejpejte pořád tady a vařte, jen nevím, proč jste tak zlí
4. 8. 2014 11:10
Věra: Milá dámo, vy si zajděte na oční Fotky jsou velmi kvalitní a postup je popsán. Jste musela ukápnout jedu, co Tak snad se Vám ulevilo...
4. 8. 2014 10:52
Co vám vadí? Pravda? Rádi byste cenzuru? Jděte se vycpat, to už tu bylo! Hodnotit se má reálně vyzkoušené a ne jen plácat naprázdno a vzdychat jak před infarktem.
4. 8. 2014 07:40
Věra: jarda Kadic:
Máte pravdu
Máte pravdu
4. 8. 2014 00:21
Věra: Onehdy zde byl návrh,aby se “neregi“ k receptům nemohli vyjadřovat.Byl jsem jeden z těch,kteří byli zásadně proti.Po vašem přiblblém blábolu, který snad ani není určen k receptu,jsem zásadně pro
3. 8. 2014 23:11
Zase vám došly baterky ve foťáku? 4 fotky o ničem, postup by byl přínosnější. Nějaká jiná, originálnější výmluva? Ale s bodíkama od skalních fanynek se opět pytel roztrhl
3. 8. 2014 22:56
Jéje, vypadá to skvěle a lákavě, jak budou jablíčka, vyzkouším
3. 8. 2014 22:18
Danielko,moc krásná práce i dekorace, překrásný nápad
1. 8. 2014 22:50
Všem Vám moc děkuji za milé komentáře
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Vosí hnízda patří k nejoblíbenějším druhům nepečeného cukroví. Vyberte si svůj oblíbený tvar i chuť
Další recepty
Tématické fráze: jablečné mlsání tncz zde videorecepty ivanka jablecny tac jablečný táč z z piškotů vera urvalkova mandelinka obecná rozinka jablecny kolac ladi hrusky srpen 2014
Suroviny: jablko, skořice, rozinky, brusinky sušené, šťáva citronová, voda, cukr třtinový, pudink vanilkový, smetana
Voňavé jablečné mlsání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WzlW
30 názorů