Pstruh v citronovo-bylinkové marinádě
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 225 kJ / 54 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,54 g |
Tuky | 0,58 g |
Vláknina | 3,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pstruha můžete nahradit i jiným rybím masem.Třeba tilápií, candátem, lososem atd.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 9. 2014 12:39
15. 8. 2014 10:15
13. 8. 2014 16:21
13. 8. 2014 13:26
13. 8. 2014 09:56
13. 8. 2014 09:06
13. 8. 2014 09:01
13. 8. 2014 08:30
"AQUA PROFI PIGMENT a AGUA PREMIUM PIGMENT se používá pro produkci pstruha s červeným masem a pro generační ryby. Použitá vysoce efektivní barviva Astaxanthin a Canthaxanthin vykazují mimo svého primárního efektu zbarvení masa také pozitivní efekt (srovnatelný s účinkem některých vitamínů) na plodnost a imunitu."
13. 8. 2014 07:47
12. 8. 2014 21:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 14 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 16 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 19 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 3 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 6 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 7 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 7 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 7 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 7 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jakou marinádu zvolit ke grilovanému masu? S výběrem pomůže náš článek
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Citronovou kůru snadno nastrouháme a uchováme do zásoby. Názorné video poradí, jak na to
Další recepty
Tématické fráze: pstruh na citrónovo-česnekovém másle marianování pstruha bylinkove marinady na ryby marináda na grilování pstruha pstruh s červeným masem narináda na psruhy grilování pstruha marynada na pstruhy jak se dela marinada na pstruhy marináda na grilované pstruhy pstruh na másle a bylinkách peceny pszruh marináda na grilování na pstruha marinování pstruha marináda na pstrunha marináda na mstruha grilovaný pstruh recept marináda peceny patruh marinada pstruh lososovitý marinada marinada na pszruha
Suroviny: filet z ryb, kůra citronová, kopr čerstvý, česnek, rozmarýn, pepř bílý, sůl, olej olivový, máslo
Pstruh v citronovo-bylinkové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVjE
10 názorů