Houbové pečenáče
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 509 kJ / 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,70 g |
Tuky | 4,28 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19,23 g |
Sůl | 48,00 g |
Sacharidy | 94,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem našla na OK recepty.
Včera byly na ochutnání u televize a jsou výborné.
Mohu doporučit.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 8. 2014 18:49
Skvělé, právě je sezóna+
24. 8. 2014 15:43
Moc dobré jsou z hřibů dutonohých, jsou trošku tužší a to je ono
24. 8. 2014 13:07
Nezlobte s těma houbama
24. 8. 2014 12:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 10 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 13 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 41 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 47 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: pečenáče z bedlí pečenáče z hřibů pecenace z bedel jak skladovat bedle pecenace z bedly houbové řízky v nálevu houbový pečenáč houbovy nalev pecenace z houbovych rizku houbovépečenáče bedly jako pečenáče hriby jako pečenáče pecenac hobové pečenáče houbové řízky jako pečenáče hřibové pečenáče pecenace z ruzovek houové pečenáče nalev na houbove řízky houbova omacka z bedli
Suroviny: houba růžovka, houby praváci, houba bedla, houba suchohřiby, voda, ocet, víno bílé, cukr, sůl, koření nové koření, semínka hořčičná
Houbové pečenáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9WA
4 názory