Bazalkové tiramisu s jahodovým coulis
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 457 kJ / 3 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,86 g |
Tuky | 266,47 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 667 mg |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 4,87 g |
Sacharidy | 230,37 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Fotopostup zde: http://sladkyaslanydulceysaladodomains.tumblr.com/...
*Také můžeme připravit do formy, jako klasické Tiramisu a poté krájet na jednotlivé porce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 10. 2014 07:35
24. 10. 2014 14:13
23. 10. 2014 15:29
17. 10. 2014 08:08
16. 10. 2014 17:32
16. 10. 2014 09:28
15. 10. 2014 18:02
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 18 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 20 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 23 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 3 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 7 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 9 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 11 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 11 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 11 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bažant: Poradíme, jak jeho maso zpracovat a na co si dát pozor
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: bazalkový dort bazalkový cukr bazalkovy krem coulis recept recept na tiramisu smetana coulis jahodový kulis jahodové kulé jahodové jahorove kulis tiramisu recept pohár coulis káva jablečne coulis jak krajet tiramisu dort s jahodovým coulis recept co je coulis
Suroviny: bazalka čerstvá, cukr, smetana ke šlehání, mascarpone, káva, likér mandlový, piškoty cukrářské, jahody, cukr moučkový, čokoláda
Bazalkové tiramisu s jahodovým coulis
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77Qy
7 názorů