Voňavé rohlíky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 582 kJ / 2 051 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,65 g |
Tuky | 30,21 g |
Vláknina | 16,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 375,84 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 3. 2009 22:23
vypadají nádherně
15. 3. 2009 21:04
Cathleen, ty fakt pečeš každý den Smekám....
15. 3. 2009 16:49
My pečivo téměř vůbec nekupujem...nechybí nám. Dokonce mi nedávno syn (21) vysekl poklonu tím, že když jsme ho upozorňovali, že je k jídlu kupovaný chleba (výjimečně, nebyl čas na pečení, byli jsme celý den na nákupech), nahodil nelibý ksichtík a řekl: Éééé, kupovaný, blé
15. 3. 2009 16:44
ty pečeš každý den ??? Neuvěřitelné !!! Rohlíčky si ukládám a uvidím, kdy na ně dojde
15. 3. 2009 16:38
Osvědčilo se mi, po umotání rohlíků (z jakéhokoliv těsta) je pak ještě znovu dlaní poválet a tím i ztenčit. Vinutí se zpevní, jakoby slepí k sobě a rohlíky jsou po upečení podobné těm z obchodu.
Jani, obyč pečivo peču každý den, tak občas dělám "inovaci", aby to nebylo pořád stejnéFakt nádherně voní....
Jani, obyč pečivo peču každý den, tak občas dělám "inovaci", aby to nebylo pořád stejnéFakt nádherně voní....
15. 3. 2009 16:34
Dávám do trouby rozpálené na 200°C, hned po vložení ztlumím na 180°C a peču max.20 minut. Zase aby nebyly vysušené a tvrdé...ale každá trouba peče trošku jinak.
15. 3. 2009 16:33
Bože, já mám zase hlad, takové voňavé rohlíčky přísahala bych, že cítím jejich vůni.
15. 3. 2009 16:32
- to vypadá vábně - cathleen jak dlouho a nakolik jsi je pekla,abych měla představu (odhad u mé trouby by ybl tak 180°C a asi 25 min?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 47 sekundami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 26 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Vosí hnízda patří k nejoblíbenějším druhům nepečeného cukroví. Vyberte si svůj oblíbený tvar i chuť
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Další recepty
Tématické fráze: americke rohliky voňavé domácí rohlíky umotání rohlíků tvrdé rohlíky sýrové rohlíky z domácí pekárny rohlíky recept domácí noňavé rohlíky recepty rohliky vonavé rohličky recept na kupovaný rohlík recept na americké rohlíky vonavé domácí pečivo recepty z domácí pekárny americké domácí rohlíky jak dlouho pect rohliky a nakolik americký rohlíky testo obyc.rohlik obyc rohlik jak dlouho pect rohliky, aby pečivo nebylo tvrdé vonavy rohlik
Suroviny: voda, olej, sůl, mouka hladká, droždí čerstvé, cukr, koření americké brambory bylinkové, sýr nastrouhaný, vejce
Voňavé rohlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZLn
8 názorů