Božíhodový oběd z hájovny na "Šlajfu"
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 38 916 kJ / 9 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 404,91 g |
Tuky | 475,04 g |
Vláknina | 130,91 g |
Cholesterol | 2,38 g |
Sodík | 6,29 g |
Sůl | 13,34 g |
Sacharidy | 790,79 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 10 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recepty na sváteční oběd recept na sváteční oběd sváteční oběd sváteční oběd recept tipy na sváteční oběd sváteční obědy recepty sváteční oběd recepty recepty na sváteční obědy svatecni obědy sváteční oběd-recepty co uvařit na sváteční oběd sváteční červené zelí polevka z hajovny oběd recepty hrusky inspirace na svatecni obed co na svatečni oběd hájovna na slajfu božíhodové menu recepty ze slajfu sváteční božíhodové obědové menu
Suroviny: mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, droby kachní, skelet kachní, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, máslo, mouka hladká, sůl, petrželka, vejce, smetana, strouhanka, ořech muškátový, majoránka, pepř, sůl, kachna, cibule červená, jablko, bok uzený, mléko plnotučné, kmín celý, sůl, zelí červené, cibule červená, bok uzený, voda, kmín celý, ocet, cukr, sádlo, sůl, brambory, brambory, vejce, mouka hladká, škrob bramborový, sůl
Božíhodový oběd z hájovny na "Šlajfu"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K2QJ
0 názorů