Italské smažené taštičky - Sofficini
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 976 kJ / 1 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,15 g |
Tuky | 48,00 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 156,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Další možnosti náplní najdete zde:
http://www.mlsoty.estranky.cz/clanky/neco-z-italie...
Dietnější verzi připravíte tak, že taštičky položíte na plech vyložený papírem nebo fólií na pečení, potřete olejem a upečete v troubě vyhřáté na 200°C dočervena.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 1. 2015 19:13
25. 1. 2015 11:36
25. 1. 2015 10:37
25. 1. 2015 10:10
25. 1. 2015 00:21
24. 1. 2015 22:05
24. 1. 2015 22:01
24. 1. 2015 21:32
24. 1. 2015 21:17
24. 1. 2015 21:14
Taky bych se nenechala dvakrát pobízet dá to práci a člověk aby pak honem ochutnal nebo na něj nezbyde, co? Paradní
24. 1. 2015 21:01
24. 1. 2015 20:56
24. 1. 2015 20:46
24. 1. 2015 19:40
24. 1. 2015 19:23
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 50 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Italský sníh, merinque, má specifický způsob přípravy za použití cukrového rozvaru
Další recepty
Tématické fráze: smažené taštičky bramborové taštičky plněné sýrem smažená ovocná taštička mozzarella tasticky smažené ovocné taštičky italske smazene pecivo taštičky z hladké mouky smazene taštičky italské smažené plněné taštičky italská smažené špenátové taštičky plněné italské taštičky italské krémové rizoto s hruškou a nivou italské smaženky da se mozzarella smazit italský recept na smažený koule italské smažené k tvořítko na taštičky indické smažené taštičky smazena mozzarella s rajče a spagety
Suroviny: mléko, máslo, sůl, mouka hladká, rajče, cibule červená, chilli paprika čerstvá, sůl, pepř, česnek, sýr mozzarella, bazalka čerstvá
Italské smažené taštičky - Sofficini
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5rK8
15 názorů