Denní chléb
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 589 kJ / 1 814 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,25 g |
Tuky | 10,10 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 364,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pečeme asi 45-55 minut (jak která trouba), po prvních 10 minutách pečení chleba ještě jednou orosíme.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 3. 2015 20:03
Další skvost peču celkem pravidelně Tvůj chleba s dvoudenním kváskem a jsem maximálně spokojená ke klasickému kvásku jsem se stále nepropracovala
6. 3. 2015 17:41
krásný chlebík
6. 3. 2015 15:22
Děkuji, děkuji, děkuji
5. 3. 2015 20:48
HankaR.: ano, celou dobu.
5. 3. 2015 20:00
Pečeš po celou dobu na tak vysokou teplotu? Já peču na tuto teplotu 10 min. a potom 40 min na 160°C. Chleba máš krásný, není nad kváskový
5. 3. 2015 19:15
5. 3. 2015 17:53
Paráda
5. 3. 2015 16:33
vybusna: budu se těšit. Zároveň s tim bys měla koupit i žitnou mouku, pokud nemáš, raději chlebovou (hladší než celozrnka).
5. 3. 2015 16:23
cathleen: ja som to pochytala vtedy raz...a ono to bolo tekute....normalne sa to prelievalo v tom sacku horedolu....no..ja to zajtra kupim a sfotim...podebatujeme
5. 3. 2015 15:53
vybusna: měl by to být kvásek. Píšou přírodní, jetstli je sušený (což asi je), seženu ti navod, jak ho oživit a můžeš ho mít v lednici a péct z něj pořád
I u nás se prodává sušený. Myslím, že v DM drogerii.
I u nás se prodává sušený. Myslím, že v DM drogerii.
5. 3. 2015 15:31
cathleen:Ivi, moc ti děkuji a provedu jak máš psáno
5. 3. 2015 15:20
cat...ja som zistila, ze toto
http://www.horbacher-muehle.de/backen/zutaten/43/s...
je pravdepodobne kvasok a bezne sa to predava v samoske....po 15 rokoch som na to prisla. Keby to bol fakt kvasok.....myslis, zeby som to mohla pouzivat???
http://www.horbacher-muehle.de/backen/zutaten/43/s...
je pravdepodobne kvasok a bezne sa to predava v samoske....po 15 rokoch som na to prisla. Keby to bol fakt kvasok.....myslis, zeby som to mohla pouzivat???
5. 3. 2015 14:54
Verunka: třeba tady http://www.toprecepty.cz/recept/35079-zitny-kvasek...
Bibinka: Jani, ty tentýž članek, ale jen poslední odstavec - krmení 2x denně, určitě 10 dnů. Je to trošku na palici, ale mysli si, že máš nového pidika taky jsem kvásek tak posilovala.
Úkolem je namnožit kvasinly tak, aby jich bylo v kvásku co nejvíc.
Bibinka: Jani, ty tentýž članek, ale jen poslední odstavec - krmení 2x denně, určitě 10 dnů. Je to trošku na palici, ale mysli si, že máš nového pidika taky jsem kvásek tak posilovala.
Úkolem je namnožit kvasinly tak, aby jich bylo v kvásku co nejvíc.
5. 3. 2015 13:37
cathleen:Ivi, ten chléb je boží Mám k tobě dotaz, po nekonečné době jsem si vyrobila kvásek a ještě jsem ho nepoužila, chtěla bych vědět, jak často ho mám přikrmovat? Tento chlebík zaručeně upečubo 13
5. 3. 2015 12:28
Děvčátka a jak si udělám ten rozkrmený kvásek. prosím o radu. Děkuji
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 13 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 28 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: nekonečný kvásek farmářský chléb recept jak oživit suchý kvásek jak oživit suchý oživit kvásek recept na tri denni kvasek 7denní chléb recept 7denní chleba farmářský chléb chleb suchy kvásek jak poznam vykynutý pečení chleba jak poznám že je chleba peceny denní chleba z kvásek jak poznám že je chleba pečený v troubě 7denní domácí chléb denní kváskovy chleba dění chléb recept rečept chleb 30 denní recepty kvásek ze suchého chleba
Suroviny: kvásek chlebový, mouka žitná chlebová, voda, voda, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, kmín drcený, sůl
Denní chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P9qz
47 názorů