Francouzské bagety ze čtyř surovin
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 682 kJ / 1 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,90 g |
Tuky | 10,40 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 367,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Do baget jsem svévolně přidala i 5. ingredienci - lžíci sušených bylinek a česneku - směs na bylinkové máslo (pokud obsahuje směs sůl, uberte trochu soli z receptu). Tato inovace není nutná.
zdroj: napadynavody.sk
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 6. 2015 11:39
jsou super z těsta jsem dělala i housky, bulky a rohlíky
15. 6. 2015 08:10
mimosa: paráda, jsou super
14. 6. 2015 08:31
Ivi,uděláno,chutná,fotočku posílám,i když není taková ,jaké máš ty.
11. 6. 2015 17:39
Bagety máš vážně nádherné
8. 6. 2015 09:33
isindy: pokud je název i na původních stránkách, ani není třeba. Šla jsem na recept nakouknout, protože dlohoukynoucí těsto mám moc ráda (o víkendu jsem pekla dvakrát). Tím, že je v něm málo droždí, kynout dlouho prostě musí a kvasinky delší fermentací pečivo ochutí úplně jinak, než to klasické. Pak se člověk s pusou, plnou bagety, s úžasem diví, že tahle pochoutka je opravdu jen z vody, obyčejné mouky, soli a droždí
8. 6. 2015 09:18
cathleen: díky
netušila jsem, že se odvozuje od té dlouhé doby kynutí, spíš jsem připisovala tvaru a vzhledu...název jsem použila ze zdroje, ale pokud je potřeba, změním ho...
netušila jsem, že se odvozuje od té dlouhé doby kynutí, spíš jsem připisovala tvaru a vzhledu...název jsem použila ze zdroje, ale pokud je potřeba, změním ho...
8. 6. 2015 08:55
Ivčo, bagetky opravdu hezké, včetně sušených bylinek, taky ráda přidávám
Proč jsou francouzské? Ty s tímhle názvem mívají v těstě minimum droždí a kynou třeba celý půlden nebo přes noc.
Proč jsou francouzské? Ty s tímhle názvem mívají v těstě minimum droždí a kynou třeba celý půlden nebo přes noc.
7. 6. 2015 23:05
JitkaS: ne, netřeba
7. 6. 2015 17:09
Krásné jsou a určitě výborné
7. 6. 2015 12:12
Jednoduché a vypadají lákavě Před pečením není třeba ničím potírat
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 10 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 12 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 14 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 minutami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 1 hodinou
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 2 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 2 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 3 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 3 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bageta ze suseneho drozdi bagety ze suseneho drozdi francouzská bageta ze sušeného droždí bagety bez droždí francouzské droždí francouzská bageta bageta s droždí bageta bez droždí francouzské bulky bageta ze sušeného droždí recept bagetky bez droždí francouzské bagety bagety se sušeného drozdi bageta ze ze sušeného droždí francouzské bagety recept francouzské bagety ze sušeného droždí francouzská bageta recept recept francouzska bageta že sušeného drozdi francouzske bagety susene drozdi bageta recept susene drozdi
Suroviny: mouka hladká, sůl, droždí sušené, voda
Francouzské bagety ze čtyř surovin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6jmQ
10 názorů