Jahodový "Míša"
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 874 kJ / 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,54 g |
Tuky | 50,90 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 134 mg |
Sodík | 224 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 85,44 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 6. 2015 10:02
cathleen: Taky mě napadlo jestli nezáleží na složení surovin, například tady v té jsou jahody, které obsahují vodu, třeba se vytvoří krystalky i po přidání alkoholu
9. 6. 2015 09:41
Miquel:tak děkuju za zprávu, asi budu muset vyzkoušet. Jana píše lžičku, ty dvě lžíce - možná zmrzku rozdělím do dvou kelímků s různým množstvím alkoholu a uvidím.
9. 6. 2015 09:32
cathleen: Když jsem dělal kávovou zmrzlinu http://www.toprecepty.cz/recept/42765-kavova-zmrzl... tak jsem tam také dával alkohol (2 lžíce), nepromíchával jsem a opravdu se tam krystalky nevytvořili
9. 6. 2015 08:28
Jana: zmrzlin mám vyzkoušených hodně, i s alkoholem...ale nepotvrzeno ani z jediného zdroje, že by lžička alkoholu zabránila tvorbě ledových krystalků při mražení nepromíchávané hmoty..
Pokud ještě někdo vyzkouší a podá zprávu, ráda svůj názor změním.
Pokud ještě někdo vyzkouší a podá zprávu, ráda svůj názor změním.
8. 6. 2015 19:56
Jana:a hele to je prima nápad
8. 6. 2015 14:12
Já abych to nemusela v mrazáku po hodině míchat, přidávám lžičku jakéhokoliv alkoholu, co kdo má rád, a pak se krastalky neutvoří.
8. 6. 2015 08:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jednoduchá pomazánka z tvarůžků
Přidáno před 2 hodinami
Makový tmavý pšenično-žitný chléb
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohové knedlíčky s meruňkami obalené v oříšcích
Přidáno před 7 hodinami
Domácí králík na slanině, kedlubnové zelí a domácí knedlíky
Přidáno před 16 hodinami
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená zeleninová polévka
Gregusa uvařila před 34 minutami
Těsto na pizzu
Pandyss uvařil před 1 hodinou
Vepřové kousky na kmíně
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Kuřecí po debrecínsku
Mish_Ellie uvařila před 3 hodinami
Francouzské palačinky
Christine uvařila před 3 hodinami
Kuře "bábovka"
MilanJ uvařila před 3 hodinami
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 4 hodinami
Odpalované těsto na ovocné knedlíky, trochu jiné
janatka uvařila před 4 hodinami
Hospodský zelný salát
Dastynek uvařila před 5 hodinami
Pohankové bramboráky
Petra Dvor. uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit jahodový džem. Jahody výborně doplňuje rybíz, který má dobré želírovací schopnosti
Jahodový koktejl trochu jinak a s dokonalou chutí: Videonávod poradí s přípravou
Domácí knedlík připravený za půl hodiny: Hrníčková verze chutná skvěle, je rychle hotová a zvládne ji i kuchař amatér
Další recepty
Tématické fráze: jahodový miša domácí jahodový míša jahodový míša recept míša zmrzlinovač recepty jahodovy misa rez misa rezy z jahodami domácí zmrzlina míša ze zmrzlinovače jahodový míša domácí meruňkový míša recept misa zmrzlina ze zmrzlinovace top recepty jahodovy misa misa zmrzlina ve zmrzlinovač domací jahodovy míša recept zmrzlina míša zmrzlinovač domácí zmrzlina-míša ze zmrzlinovače zmrzlina jahodový míša jahodový míša-recept míša zmrzlina jahodova domácí zmrzlina-míša s jahodami zmrlinovač míša recepty
Suroviny: smetana, mléko, tvaroh plnotučný, cukr vanilkový, cukr, jahody
Jahodový "Míša"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q9AR
7 názorů