Škvarkovo - pepřové pagáče
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 29 083 kJ / 6 951 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,86 g |
Tuky | 458,24 g |
Vláknina | 25,70 g |
Cholesterol | 831 mg |
Sodík | 7,94 g |
Sůl | 19,49 g |
Sacharidy | 541,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tieto pagáče chutia dospelým, množstvo čierneho korenia je potrebné prispôsobiť svojim chutiam.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 6. 2015 19:31
17. 6. 2015 12:07
14. 6. 2015 20:15
14. 6. 2015 15:38
14. 6. 2015 13:09
14. 6. 2015 10:45
13. 6. 2015 14:39
13. 6. 2015 13:19
13. 6. 2015 13:02
13. 6. 2015 12:03
12. 6. 2015 18:03
12. 6. 2015 17:59
12. 6. 2015 16:51
12. 6. 2015 16:06
12. 6. 2015 16:06
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 5 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 33 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 39 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: škvarkovo zelné placky skvarkovo pagac skládání pagáčků pagáče zelno škvarkové placky recept škvarkovo zelné placky recept oškvarkové pagáčky oskvarkove bochánky škvarkovo-pepřove pagače zelno-skvarkovy pagace ceesnekove pagace oškvarkové pagače jak urobit pagace prekladani pagacu rezne naruby
Suroviny: mouka polohrubá, mouka hladká, droždí, sůl, mléko, cukr, smetana zakysaná, žloutek, olej, škvarky, sádlo, sůl, pepř mletý, vejce
Škvarkovo - pepřové pagáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7kW8
17 názorů