Karamelový likér - "Baileys"
Suroviny pro 20
20
Nutriční hodnoty
Energie | 6 116 kJ / 1 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,60 g |
Tuky | 6,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 32,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 12. 2015 21:29
Minehava: děkuji :)
9. 12. 2015 21:22
Salko vaří CELY SVĚT !
Ze je to blbost muže říct jen někdo kdo si s tim nedal práci. Jistě ze si můžeme karamelove Salko koupit. Ale není to karamel v čisté formě. Tedy chuťové karamel jen 30%. Vaření Salka nedá žádnou práci al výsledek stojí za to!
2h na hodně tekutý karamel (180C) do likérů
4h na hustý karamel na pečení (je li moc hustý dejte ohřát do mikrovlnky 1m)
Nechte plechovky vychladnout (venku tak 3h) před otevřením jinak riskujete ošklivé popáleniny. Nejlépe udělejte karamel den dopředu a nechte přes noc odpočinout.
Ze je to blbost muže říct jen někdo kdo si s tim nedal práci. Jistě ze si můžeme karamelove Salko koupit. Ale není to karamel v čisté formě. Tedy chuťové karamel jen 30%. Vaření Salka nedá žádnou práci al výsledek stojí za to!
2h na hodně tekutý karamel (180C) do likérů
4h na hustý karamel na pečení (je li moc hustý dejte ohřát do mikrovlnky 1m)
Nechte plechovky vychladnout (venku tak 3h) před otevřením jinak riskujete ošklivé popáleniny. Nejlépe udělejte karamel den dopředu a nechte přes noc odpočinout.
9. 12. 2015 13:50
Pavel Vaner (neregistrovaný/á): Salko vaří celý národ, i když se dá karamelové koupit, a kdyby tam byla čokoláda, tak by to nechutnalo jako Baileys ... vařete si a míchejte podle libosti
9. 12. 2015 13:36
No,tak si myslím,že vařit Salko v uzavřené plechovce,je blbost.
Navíc bych přidal čokoládu a potravinářský líh,místo rumu.Možná trošku tresti.Na dochucení.A puding zásadně mandlový!!!
Navíc bych přidal čokoládu a potravinářský líh,místo rumu.Možná trošku tresti.Na dochucení.A puding zásadně mandlový!!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 9 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 32 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 47 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Další recepty
Tématické fráze: likér z karamelového salka domácí baileys z karamelového salka karamelový likér likér vánoční z karamelového salka baylis z karameloveho salka karamel v plechovce karamelové baylies karamelove salko baileys vánoční likér z karamelového mléka karamelové salko likér karamelovy likér ze salka bez vaření karamelový likér ze salka vánoční liker že salka baileys likér likér z karamelové salko karamelovy li baylies salko vaření salka na karamel baylis z karameloveho salka s pudinkem vaření salka v plechovce
Suroviny: salko, mléko, mléko, rum
Karamelový likér - "Baileys"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GoVK
4 názory