Vepřová panenka s fazolkami a pepřovou omáčkou
Chystáte romantickou večeři pro svou drahou polovičku? Šťavnatý kus masa je sázka na jistotu. Vděčná je vepřová panenka, tradičně servírovaná se zelenými fazolkami a pepřovou omáčkou. Nemusíte se bát, přípravu zvládne i začátečník.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 290 kJ / 547 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,75 g |
Tuky | 42,00 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 1,52 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 18,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já poprvé chtěla vyzkoušet gratinované brambory. Další mé recepty najdete zde: http://www.vareniapeceni.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 1. 2016 09:12
24. 1. 2016 19:34
24. 1. 2016 19:15
24. 1. 2016 16:26
24. 1. 2016 16:17
24. 1. 2016 14:08
24. 1. 2016 08:54
23. 1. 2016 21:44
23. 1. 2016 21:01
23. 1. 2016 20:56
23. 1. 2016 20:39
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 11 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit panenku? Poradíme vám tipy, jak dosáhnout šťavnaté a zároveň křupavé vepřové panenky
Jak udělat domácí jíšku a vyhnout se chybám při její přípravě. Potřebujeme na ni kvalitní tuk. Pro pozdější využití ji snadno zmrazíme
Trvanlivost masa je různá. Víte, jak dlouho ho můžete skladovat v lednici?
Další recepty
Tématické fráze: panenka s pepřovou omáčkou veprova panenka veprova panenka recept vepřova panenka recepty veprova panenka na pepři vepřová panenka na zeleném pepří vepřova panenka na pepři recept panenka s pepřovou omáčkou - recept veprova panenka s omackou vepřová panenka na pepři recepty recepty z vepřové panenky vepřové maso s pepřovou omáčkou panenka na zeleném pepři vepřové na pepři vepřové maso na zeleném pepři vepřové na pepři s omáčkou vepřový steak s pepřovou omáčkou recept na vepřovou panenku vepřové maso na pepři veprove s peprovou omackou
Suroviny: panenka vepřová, koření pepřové, fazolky zelené, slanina, sůl, pepř, smetana, víno bílé, pepř zelený sterilovaný, vývar masový, rozmarýn, tymián
Vepřová panenka s fazolkami a pepřovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kNYY
26 názorů