Kapustové karbanátky s quinoou a provolone
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 293 kJ / 1 265 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,50 g |
Tuky | 47,66 g |
Vláknina | 32,11 g |
Cholesterol | 588 mg |
Sodík | 677 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 127,24 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 1. 2016 11:00
Moc pěkné
29. 1. 2016 19:07
Pěkné
29. 1. 2016 16:38
maris: jj, na hodně hustém sítě pod kohoutkem - vymyjí se saponiny, které semena obalují. Guinou milujeme, raději tmavou, je oříškovější.
29. 1. 2016 16:33
Tak jsem měla štěstí a budu ji od teď taky proplachovat, díky za radu
29. 1. 2016 16:11
Kaczik, maris: ano, i já jsem to četla a od začátku, co ji vařím, ji před tím několikrát proplachuji horkou vodou.
29. 1. 2016 16:02
maris: Když jsem ji dělala úplně poprvé, tak měla trochu nahořklý ocas. Pak jsem si o ní a její přípravě dohledala víc a častokrát jsem narazila na to, že se má propláchnout, aby ztratila hořkost. Pro jistotu to tak už raději dělám
29. 1. 2016 15:57
Kaczik: fáákt ? to jsem asi tedy měla štěstí, dělám ji celkem často, jak bílou, tak i tu červenou / nevím, asi mají přesné názvy /, ale nikdy se mi to nestalo. Ani jsem nevěděla, že by se měla proprat
Díky
Díky
29. 1. 2016 15:52
maris: Quinoa má totiž tendence být hořká. Proto se má nechat odstát ve vodě, anebo proprat. Ale nakonec je lepší udělat oboje a když se při jejím vaření udělá na hladině pěna, tak i tu posbírat.
29. 1. 2016 15:35
Líbí se mi, ale proč jsi quinou " pro jistotu třikrát proprala " ?
29. 1. 2016 14:37
Taky se mi líbí
29. 1. 2016 14:31
Pekny recept
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lilek s domácí à la boloňskou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kotlety na slanině s bylinkami
Přidáno před 15 hodinami
Kuře s adjika dresinkem
Přidáno před 16 hodinami
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Pekingské zavinuté zelí
Přidáno před 19 hodinami
Škvarkové bulky
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuře na tymiánu
maty18 uvařila před 12 minutami
Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině
HanousekIvo uvařila před 1 hodinou
Brambory s vejci v hořčičné omáčce
KEJM uvařila před 3 hodinami
Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem
Elivet uvařila před 12 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Kacora13 uvařila před 13 hodinami
Domácí rizoto
honza3792 uvařil před 14 hodinami
Dvojctihodné koláčky
Modraska uvařila před 15 hodinami
Medová kachna
ZdeLena uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bulharský čedar z Balkánu: Pikantní sýr kaškaval může být skvělou surovinou pro náš smažák. Zkusíte to?
Jahodová klevela jako od babičky: Na vynikající alternativu zavařeniny stačí jen dvě ingredience a skvěle ochutí lívance
Dvacetiminutový těstovinový oběd: Vynikající jídlo plné masa a zeleniny je hotové za chvíli a zvládne ho i začátečník
Další recepty
Tématické fráze: guinou kapustové karbanátky kapustové karbanátky recept bulgur s guinou recept na kapustové karbanátky kapusta ka karbanátky třikrát jinak veganské kapustové karbanátky recepty s quínoou jak vařit guinou karbanátky s quinoou recept na jídlo s guinou karbanátky pečené v troubě s quinoou kapustové karbanátky na plech co je guinou karbanátky s červenou quinoou kapustové karbanátky ka co udelat z cerstve kapusty co na horkou kapustu kapustové ka
Suroviny: quinoa, vývar, kapusta, sýr provolone, vejce, mouka kukuřičná, mrkev, pórek, česnek, petrželka, sůl, pepř
Kapustové karbanátky s quinoou a provolone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNA7
11 názorů