Hovězí srdce s pikantní dýňovo - moravankovou omáčkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 336 kJ / 1 753 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,63 g |
Tuky | 71,32 g |
Vláknina | 56,95 g |
Cholesterol | 392 mg |
Sodík | 4,13 g |
Sůl | 10,38 g |
Sacharidy | 87,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Komu vadí ostřejší jídlo, může Moravanku nahradit Kunovjankou(270g), která se dá použít i s nálevem.
Pokud má dýně hezkou, nepoškozenou slupku, nemusíme ji loupat. Stačí ji důkladně kartáčkem očistit pod tekoucí teplou vodou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 2. 2016 19:47
30. 1. 2016 08:34
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 17 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 19 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 22 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 2 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 6 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 9 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 10 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 10 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 10 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Jak se připravují "hrk hrk" moučníky? Jsou na přípravu jednoduché a rychlé
Další recepty
Tématické fráze: hovězí srdce recepty vaha hoveziho srdce hovězí omáčka recept hovezi srdce recept omáčky z hovězího srdce omacka z hoveziho srdce hovězí na moravance veprove serdce na smetane s moravankou
Suroviny: srdce hovězí, mrkev, petržel, celer, bobkový list, koření nové koření, pepř, sůl, dýně, moravanka, vývar, smetana, sůl
Hovězí srdce s pikantní dýňovo - moravankovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zy05
2 názory