Zeleninové kari s mladými kopřivami
Indické placky čapátí jsou většinou jen z mouky a vody. Opékáme je krátce, nasucho na pánvi. K nim můžeme servírovat tuhle dušenou, pikantní zeleninovou směs nabitou vůněmi a chutí.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 740 kJ / 177 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,08 g |
Tuky | 1,21 g |
Vláknina | 11,63 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 462 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 32,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Rajčata přepůlíme, řeznou stranou otočíme ke struhadlu a strouháme, až nám v ruce zbyde jen slupka.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 6. 2016 18:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 11 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 17 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 40 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 56 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Jak restovat zeleninu. Chutná výtečně, je lehce křupavá a plná barev
Jak připravit zeleninový salát z tuňáka v konzervě? Chutné jídlo máte během chvilky
Další recepty
Tématické fráze: karí ze zelených lusků s cizrnou a kokosovým mlékem zeleninové kari
Suroviny: cibule, česnek, mrkev, brambory, lusky fazolové, rajče, květák, zázvor, chilli paprika čerstvá, petrželka, kopřivové lístky, sůl, koriandr sušený, kurkuma, asafoetida, olej
Zeleninové kari s mladými kopřivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/olx3
1 názor