Kefírové večky s celozrnnou moukou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 536 kJ / 2 279 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,03 g |
Tuky | 60,81 g |
Vláknina | 21,80 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 361,06 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 1. 2017 20:34
23. 1. 2017 20:03
21. 1. 2017 16:00
21. 1. 2017 15:53
21. 1. 2017 15:50
21. 1. 2017 15:17
rozmarynaH: doufám, že budou chutnat
21. 1. 2017 11:47
21. 1. 2017 09:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 9 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 15 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 38 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 54 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně tvarovat veku, aby byla jemná a nadýchaná? Díky videonávodu to zvládnete snadno
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Další recepty
Tématické fráze: housky z kefíru kefírové housky domácí housky z kefíru domácí housky s s kefírem recepty s celozrnnou moukou kefírové domácí housky celozrne domácí housky s kefirem kefirove zemle bez drozdia
Suroviny: kefír, voda, mouka hladká, mouka celozrnná pšeničná jemná, olej, sůl, droždí čerstvé
Kefírové večky s celozrnnou moukou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KlGG
8 názorů